Бугарија со територијални претензии кон Македонија, сака да ја земе Струмица?

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Играв дота и решив да влезам во бугарски сервер..........................................

....на првата игра ми ги украдија item-ите.(Тој шо играл ќе знај за шо зборам).
Или оној што има паркирано кола во Ќустендил или Софија :)

Бугарија ти е единица мерка за ЛОПОВЛУК :)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.488
Поени од реакции
5.193
Играв дота и решив да влезам во бугарски сервер..........................................

....на првата игра ми ги украдија item-ите.(Тој шо играл ќе знај за шо зборам).

Хахахаха, подалеку од бугарските сервери. :)

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
И татарчетата од атака искрено мислат и се надеваат дека ќе им се остварат барањата???????????????:pop::icon_eek:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Пак ги чеша газот на татарите....:pos2::pos2:

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
А па кој фактор е ЕУ да поништува мировни договори стари 100тина години? ЕУ не е ниту воена организација ниту пак постоела кога се потпишувал тој договор.
Идиотизам поголем од балгарскиот дефинитивно нема

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Да ми простите сите, не ви ги прочитав коментарите овој пат , а нема и да се мачам. Ја прочитав веста во дневиниот весник Нова Македонија, и коментарот е само еден: кои нездрави глупости :pos2: . Единствена реакција после ваква вест е „ми се бљува“ :vozbud::pos:

H

HITCH

Гостин
Ајдеееее ама ни тргна :pos2::pos2::pos2: педериве ги бараат Преспа и Дојран овие Струмица :pos2::pos2::pos2: кај отиде светов :tapp:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Да,навистина. Сега на ред е Непал да го побара Богданци. Ама Богданци не го даваме.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.488
Поени од реакции
5.193
Патем, ако се нагузиме добро со гејците и се пишиме северномакедонци како држава, народ, нација и јазик, ова може да е вториот услов за почеток на преговорите со е.у...... Помислил некој на таа варијанта? Па откако ќе ни го бапнат грците, и болварите да се стокмат да играат на истата карта.
Па потоа Србите, па Албанците и така со ред... Не треба да се попушта на ниту едно барање на Грците... простете Египќаните пошто оттаму имаат потекло...

Живеaт во лаги.... се лажaт себе си..... глупав народ.... ако, ако, исто така ќе се лажaт кога ќе си ја вратиме Пиринска Македонија.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Стрмица е ЕУ во вистинска смисла на зборот за Татарија. Не паѓаме ние на понизок ранг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom