- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
a be OMO ovie ko dukeli pred kasapnica se .....brej isprani mozoci
a be OMO ovie ko dukeli pred kasapnica se .....brej isprani mozoci
Абе провокатори лажливи. Еднаш велите дека никој во Бугарија не слушнал за ОМО Илинден, сега пак дека сите знаеле. Во зависност од тоа од каде дува ветерот така ги менувате изјавите.В моја дом лично се идвали "комисари" от ОМО да ме агитират нели.Хората си идват с кеш как си му е реда,затова нема што да се лажеме.Кој и да живее в Пиринскија крај може да го потв'рди това,че се предлага кеш на рака за македонски пасош или подкрепа за ОМО-Илинден.
Па и вие пишувате графити цигани и турци на сапун па сигурно не излегувате такви работи да кажувате на телевизија. И вашите властодржци можеби зборуваат така меѓу себе но јавно не кажуваат такви ставови. И немој да навредуваш ѓубре провокаторско.Това говори дека сте ДВУЛИЧНИ!
За jавноста сборите едно, а правите друго. И сакаш да ви се има вера?
Молим ти се, никоj не сака двуличниците и лажците!
Читај го зацрвенетиот тект сега.Зашто ако сте толкова сигурни не посакахте графологични експертизи?
Демек првото е казниво а второто не е?? Бугарска логика.Да тепаш и да прогониш е нешто различно.Едно като даоjдеш да те убиja,друго е да те прогонja.Разликата е ОГРОМНА.
Si slusnal li nekogas za izrekata BUGARSKI GOST,koga edna ke ti dojde cel zivot ne mozes da go izbrkasТочно! Спирам и јас да пишам по темата овде. Чим дозволуват администраторите тука Татарите да си вејат бајракот ( читај коњската опашка) нека си реплицират сами. Во таа тема ме направија по-црн и од гјавол и секој втори збор беше навреда за Македонија и за Македонците. Се распашаа како Турски паши овде. То бива гостопиемство , ама тоа нивното е безобразно. Ти го пушташ под кревет, он се качува на масата. Ај гонете се у Пичка ви Мајчина Татарска !!!
:pos2::pos2::pos2: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Si slusnal li nekogas za izrekata BUGARSKI GOST,koga edna ke ti dojde cel zivot ne mozes da go izbrkas
Истината е, че ти секогаш ке си останеш дребна душица,Абе провокатори лажливи...
Ова се мал дел од изјави на луѓето кои се заплашувани. Ако имаш малку мозок ќе ти е јасно зошто ( можеби ) не сакаат дополнителни малтретирања за тие луѓе.
Демек првото е казниво а второто не е?? Бугарска логика.
Времето ќе си го каже своето. Но вие секогаш ќе си останете бедни души.
Не просто се пробваше да браниш хора,които са заловени ва место на престаплението.Направи едно фиаско и това беше.Потврди се оште еднаш поентата,ОМО не сака да се регистрира според законите и устава на БГ.Точно! Спирам и јас да пишам по темата овде. Чим дозволуват администраторите тука Татарите да си вејат бајракот ( читај коњската опашка) нека си реплицират сами. Во таа тема ме направија по-црн и од гјавол и секој втори збор беше навреда за Македонија и за Македонците. Се распашаа како Турски паши овде. То бива гостопиемство , ама тоа нивното е безобразно. Ти го пушташ под кревет, он се качува на масата. Ај гонете се у Пичка ви Мајчина Татарска !!!
Вистинска приказна: во контакт со високи претставници на една Западна земја, го прашале Борисов како е. Овој ни две ни три, рекол “кршам ежови со анус’’.Кмет'т на Софија и лидер на партија ГЕРБ Бојко Борисов, којто се ползва с голјама популјарност сред б'лгарските граждани и е сериозен кандидат за б'дешт премиер, зајави, че всички онези, които не са б'лгари, трјабва веднага да се изселјат.
„В Б'лгарија живејат б'лгарски граждани, в Турција – турски. Затова с'штествуват границите и д'ржавите. Којто не се чувства б'лгарин, трјабва да си ходи в собствената д'ржава”, е казал Борисов.
Освен македонското малцинство, което от години се бори за регистрација на партијата си ОМО “Илинден”, с проблеми се сбл'сква и турското малцинство в Б'лгарија, набројавашто около 100 000 души.
До неотдавна те не можеха да учат на мајчин език. Наложено им беше да променјат личните си имена с б'лгарски и да поб'лгарјат фамилиите си. Все пак с влизането на Б'лгарија в Европејскија с'јуз положението с турското малцинство започна бавно да се подобрјава. И за тјах изказванијата на Борисов са скандални особено когато се правјат от нјакој с голјам рејтинг. „Аз се чувствам гражданин на тази д'ржава и нјакој не бива да ме изсели от неја”, каза Ахмед Хјусеин от партијата на турското малцинство в Б'лгарија.
цццццццц,сериозен кандидат за б'дешт премиер!!!
Кога коментираме Борисов да добавим,дека неговата партиja има наjголем реjтинг,сега тоj е кмет на Софиja,носител на много награди на запада за борба со криминала и трафика на наркотици.Вистинска приказна: во контакт со високи претставници на една Западна земја, го прашале Борисов како е. Овој ни две ни три, рекол “кршам ежови со анус’’.
За да видите колку им сече.
Хехех. Абе смешко, само ти и твоите пријатели љубители на историјата на кановите повтарате едни исти работи. Мислите ли дека некој ви верува. Па само Бугар може така да лаже и да клевети. Јас нема да ти кажам колкав ти е капацитетот оти се гледа од авион. Дури ни немам желба да се конфронтирам со инфериорни суштества. Ај врви си по патот кој други ти го покажуваат .:smir:Истината е, че ти секогаш ке си останеш дребна душица,
оти толкова си ти е капацитетот.
Способен си само да повтарјаш заучени фрази като папагал.
Борисов е голем пријател со Божо Димитров ! Така че да ви чува Господ кога дојде на власт ! :helou:Вистинска приказна: во контакт со високи претставници на една Западна земја, го прашале Борисов како е. Овој ни две ни три, рекол “кршам ежови со анус’’.
За да видите колку им сече.
Това дето си го постирал по-горе, не са аргументи.Хехех. Абе смешко, само ти и твоите пријатели љубители на историјата на кановите повтарате едни исти работи. Мислите ли дека некој ви верува. Па само Бугар може така да лаже и да клевети. Јас нема да ти кажам колкав ти е капацитетот оти се гледа од авион. Дури ни немам желба да се конфронтирам со инфериорни суштества. Ај врви си по патот кој други ти го покажуваат .:smir: