- Член од
- 15 јуни 2011
- Мислења
- 409
- Поени од реакции
- 304
epa што треба да му кажеме кога човекот отворено си кажа дека нема ниту секс ниту емоции ниту блискост.Ако не се разведува ја би му рекла..ок не се разведувај ама најди си некоја на страна која ќе знае да те задоволи зашто друг начин не гледам.А тоа да разговараш со неа, со муабет да ја натераш ја мислам тешко со оглед на тоа дека тоа со години е така.Лелееее е мене ме нервираат вакви жени значи тотално ме згрозуваат.Ќе се омажат,ќе родат и готово,мислиш светот застанал.Се запустуваат,се оставаат на времето ,за нив веќе не постои секс,а емоциите се нешто минато од средношколски години.и после зошто имало неверства и разводи???Епа еве зошто.
Мислам у краен случај ти пак муабети со неа.Ама биди малце карактерен подисплаши ја,кажи и дека сериозно размислуваш за разделба ако продолжи бракот во овој правец и види како ќе реагира.
Мислам у краен случај ти пак муабети со неа.Ама биди малце карактерен подисплаши ја,кажи и дека сериозно размислуваш за разделба ако продолжи бракот во овој правец и види како ќе реагира.