Не е уште излезен, девојче.Добро луѓе, има ли некој добар торент за Wrath of the titans? До мене ли е работата? Симнав една кино снимка, ама не сакам таков да го гледам.
Филмот е пуштен во кината пред 2-3 недели, а освен ТС / КАМДобро луѓе, има ли некој добар торент за Wrath of the titans? До мене ли е работата? Симнав една кино снимка, ама не сакам таков да го гледам.
Оти бе? Иако човекот имаше огромна харизма во филмовите и сеуште има во рекламите сега што ги снима, само еден Бонд филм со него беше добар. Даниел си е топ според мене. А најдобар Бонд филм по мое мислење е License to kill со Тимоти Далтон.Некако изгубив интерес со 007 од кога го сменија Пирс Броснан
Oti 007 pred se treba da e harizmatichen i faca i sve toa shto Daniel so taa facata ko od shtip od vadenje piperki da si go zel pravo na holivud ne e.Оти бе? Иако човекот имаше огромна харизма во филмовите и сеуште има во рекламите сега што ги снима, само еден Бонд филм со него беше добар. Даниел си е топ според мене. А најдобар Бонд филм по мое мислење е License to kill со Тимоти Далтон.
Според мене Бонд требаше да биде Клајв Овен, типот е створен за таа улога. Уште 2005-06 кога се збореше за нов Бонд се мислев дека он ке ја добие улогата али ајде, што е тука е. А и Даниел освен што има фацка на сериски напаствувач на мачки мора да има некоја харизма штом толку го фалат жениве.Oti 007 pred se treba da e harizmatichen i faca i sve toa shto Daniel so taa facata ko od shtip od vadenje piperki da si go zel pravo na holivud ne e.
E sega mozhno shtip ili nekoe drugo mesto poznato po piperki vo mkd, ne sum bash siguren
Не е од Штип дефинитивно.Oti 007 pred se treba da e harizmatichen i faca i sve toa shto Daniel so taa facata ko od shtip od vadenje piperki da si go zel pravo na holivud ne e.
E sega mozhno shtip ili nekoe drugo mesto poznato po piperki vo mkd, ne sum bash siguren