Блокбастери 2012

Ваш фаворит за годинава?

• Вкупно гласачи
    124

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Некако изгубив интерес со 007 од кога го сменија Пирс Броснан :(

G

_Ghost_

Гостин
Јас само еден 007 имам гледно, со Тимоти Далтон, и не планирам да гледам повеќе Бондови.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Добро луѓе, има ли некој добар торент за Wrath of the titans? До мене ли е работата? Симнав една кино снимка, ама не сакам таков да го гледам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Добро луѓе, има ли некој добар торент за Wrath of the titans? До мене ли е работата? Симнав една кино снимка, ама не сакам таков да го гледам.
Не е уште излезен, девојче.
Освен кино, очигледно.

Член од
9 декември 2010
Мислења
592
Поени од реакции
318
Филмот е пуштен во кината пред 2-3 недели, а освен ТС / КАМ
нема ништо друго. Ако сакаш да го гледаш на ТС ти ја препорачувам оваа верзија Wrath.of.the.Titans.2012.TS.XViD.AC3-ADTRG
ако не чекај Р5 или нешто друго како останатите.
--- надополнето: Apr 7, 2012 3:37 AM ---
Сега за ова- Гласав Wrath of the Titans, бидејќи првиот дел
многу ми се допадна има солидна приказна и сакам да гледам историски филмови и митолошките суштества во нив.
За другите не сакам ништо да коментирам само да кажам
дека мислам Потрошените и Авенгерс нема да имаат некоја
си баш добра заработка.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Како што читам по интернетов го фалат Wrath of the Titans како далеку подобар од првиот ама немам некоја посебна желба да се уверам и самиот.

Некако изгубив интерес со 007 од кога го сменија Пирс Броснан :(
Оти бе? Иако човекот имаше огромна харизма во филмовите и сеуште има во рекламите сега што ги снима, само еден Бонд филм со него беше добар. Даниел си е топ според мене. А најдобар Бонд филм по мое мислење е License to kill со Тимоти Далтон.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Абе не дека скроз престанав да го гледам, ама не сум некако загреан да го симнам или пак да идам у кино веднаш штом излезе. Можеби ми е здосадено од серијалот во целина /shrugs

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Оти бе? Иако човекот имаше огромна харизма во филмовите и сеуште има во рекламите сега што ги снима, само еден Бонд филм со него беше добар. Даниел си е топ според мене. А најдобар Бонд филм по мое мислење е License to kill со Тимоти Далтон.
Oti 007 pred se treba da e harizmatichen i faca i sve toa shto Daniel so taa facata ko od shtip od vadenje piperki da si go zel pravo na holivud ne e.

E sega mozhno shtip ili nekoe drugo mesto poznato po piperki vo mkd, ne sum bash siguren :D

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Oti 007 pred se treba da e harizmatichen i faca i sve toa shto Daniel so taa facata ko od shtip od vadenje piperki da si go zel pravo na holivud ne e.

E sega mozhno shtip ili nekoe drugo mesto poznato po piperki vo mkd, ne sum bash siguren :D
Според мене Бонд требаше да биде Клајв Овен, типот е створен за таа улога. Уште 2005-06 кога се збореше за нов Бонд се мислев дека он ке ја добие улогата али ајде, што е тука е. А и Даниел освен што има фацка на сериски напаствувач на мачки мора да има некоја харизма штом толку го фалат жениве.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
За Клајв Овен се сложувам. Би бил одличен во улога на 007 :)

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Има ли саалам снимка за The Hunger Games излезено?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

Не е од Штип дефинитивно.

Он: Мислам дека на некој начин Крег го видоизмени поимот кој претставуваше Бонд, но не ми пречи. Подобар ми е од Тимоти Далтон, но ни приближно не е добар како Конери.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Има некое филмче излезено од овие со солидна снимка да го симнам?? Било кој! :icon_mrgr:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Освен The Hunger Games/Wrath of the Titans другите уште немале премиера во кино. Ќе причекаш дур излезат на DVD/Blu-ray па после ќе се појават одлични рипови. Доколку се даваат кај нас во кино, вреди да се појде!

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ги читам Америве и се некои коментари како новиов Бетмен ке бил лош. Наводно секогаш третиот дел од трилогиите биле лоши, Godfather 3, Return of the Jedi, Matrix 3 и слични, а па ни овој немало да помине добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom