Обратно, прво треба сали и стадиони за да има кај да се развива спортот.Прво треба да има спорт па после спортски сали и стадиони![]()
Тогаш изградете фудбалски стадион со 40000 седишта за после никој да не оди оти Пелистер игра против некое село шо има поќе фудбалери од жители ...Обратно, прво треба сали и стадиони за да има кај да се развива спортот.
А што ако има многу фудбалски таленти (како што има во Пелистер) ко нема кај да играат? Кога салата е пред распаѓање, а на стадион немаше ни вода ни струја.Тогаш изградете фудбалски стадион со 40000 седишта за после никој да не оди оти Пелистер игра против некое село шо има поќе фудбалери од жители ...
А кај ќе тренираат децата за да има спорт ? На ракометно ?Прво треба да има спорт па после спортски сали и стадиони![]()
Друго е да нема сала а друго е да нема услови во салата, да се разберимеА што ако има многу фудбалски таленти (како што има во Пелистер) ко нема кај да играат? Кога салата е пред распаѓање, а на стадион немаше ни вода ни струја.
Ако одиме по твојата логика, која екипа го има наполнато Филип II ?
А зошто да не? Порано кај тренирале?А кај ќе тренираат децата за да има спорт ? На ракометно ?
Ти многу силен бе. На -20 би тренирал надвор, а ? Соблекувални ? Туш ? Ја знаеш ли разликата од играње на цемент,асфалт и играње во сала на паркет ? Ти изгледа немаш никаква врска со спортот..Друго е да нема сала а друго е да нема услови во салата, да се разбериме
А зошто да не? Порано кај тренирале?
Очигледно не ме разбираш ... Не е битно кај ќе играш, кошарка имам играно сегде низ градов и не гледам некаква кузнај каква разлика - сеедно ми е, битно е колку желба имаш за играње ..Ти многу силен бе. На -20 би тренирал надвор, а ? Соблекувални ? Туш ? Ја знаеш ли разликата од играње на цемент,асфалт и играње во сала на паркет ? Ти изгледа немаш никаква врска со спортот..
Друго е да нема сала а друго е да нема услови во салата, да се разбериме
А зошто да не? Порано кај тренирале?
Гледам од Битола си, толку немаш влезено во спортската? Ти играш кошарка на асфалт ама ај играј ракомет на асфалт и првенствени натпревари.Очигледно не ме разбираш ... Не е битно кај ќе играш, кошарка имам играно сегде низ градов и не гледам некаква кузнај каква разлика - сеедно ми е, битно е колку желба имаш за играње ..
Пример - кога кошаркарите освоија 4 место на шампионатот во Литванија приметив дека на терените низ градот почна почесто да се игра кошарка (горе кај елпида на новите игралишта никогаш жива душа нема - тогаш двата коша беа зафатени) шо значи дека не е битно само игралиштето да се напрај туку треба и да има некој со желба да игра на него![]()
За салата си во право, стварно е мизерија оти е една а во неа да ти е страв да влезишГледам од Битола си, толку немаш влезено во спортската? Ти играш кошарка на асфалт ама ај играј ракомет на асфалт и првенствени натпревари.