Битола

Z

ziko bt

Гостин
Се задушивме јеботе, дотичниот господин Талевски постојано вика како пожарот е ставен под контрола а секој час се повеќе се зголемува.. не ја разбирам оваа идотска работа со пожарите, а не се надевам дека воошто ке бидат фатени тие кои ги подметнуваат ..just saying.. :confused:
Остај шо е полн пиромани градо проблем се и неспособните пожарникари вчера барем според мое мислење пред ручек не можеа да локализират помал пожар ради кој за малце пожеше цел Пелистер да се запали чиста срека дојдоја канадерите и хеликоптеро.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
И градот затајува,еве по втор пат....(по 2007)...:tapp:
Треба да постават засилена стража во соработка со МВР,со шумската полиција....на критичните места..
Ете нека ангажираат агенции за обезбедување,да го надгледуваат реонот,нека постават камери....
Посебно во летниот период....
Не да се растрчуваат само кога ќе дојди нож до коска...
Горе долу се знат местата кај шо палат НАМЕРНО....:mad:
Начекај го таму,мани му еден ќотек до посер,фрли го в зандана нека скапи..
Или нека се растрчаат џандарите по куќи,нека направат една рација,истрага кај и да е ќе излези вистината...
Горе долу се знаат луѓето....
Кој и ЗОШТО ги подметнува овие пожари?
Фати еден,нека скапи в затвор....
За УМ,и ПРИМЕР за сите клошари...
Кои за 500 ки палат цели хектари шума...:mad:
Шо ќе беше бе проста сељачана,толку да не се мислело...:tapp:..
Ќе го запалат цел град,за да украдат 2 кубици дрва без пари....:mad:
Ете се на истите места палат,полињата кај Еврејските гробишта,кај Германските гробишта...
Ами начекај го тој шо пали,и напрај му го грбот како мевот....
И уште ниеден немаат фатено,а веќе хроничен проблем е ова,секое лето...
И сеуште никој не одговара....:tapp:
Нека се труе народот....:tapp:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
треба пелистер цел да се бетонира и да се обои во зелено така да си личи како со трева и шума оддалеку и да се постават бетонски дрва исто боени и со метални гранки
па да видам после дал ќе се запали. Ем ќе се заштеди така на плати на пожарникари ловочувари и шумска полиција, ем рает можеш да шеташ по пелистер без страв од мечки волци змии пајаци и остали гадотилоци. А на металните крошни ќе се обесат оние зелени освеживачи за в кола со мирис на бор и ете ти сите убајни но и удобности на современа природа од 21 век. Така и во ЕУ побрзо ќе влеземе

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Дечки дан знајте кое време тргвит најраниот автобус за Охрид и која фирма возит?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Дечки дан знајте кое време тргвит најраниот автобус за Охрид и која фирма возит?
A бе од цел форум за Битола ,ќе налетам на некој од наша околија :pos:

Иначе заборајв најбитното ,прашањето:
6:30 ,9:00 Транскоп (Господ да ти е напомош ако ојш со нив)
околу 8 имаш крушевско комбе.
А шо не си поспиеш имаш во 9:30 и 10:30 од Галеб?

И уште едно прашање заборајв ,до Битолчани : Дали е ок патот пред Битола ,некој ми спомна демек во некој период бил затворен ради пожарите?

Z

ziko bt

Гостин
И уште едно прашање заборајв ,до Битолчани : Дали е ок патот пред Битола ,некој ми спомна демек во некој период бил затворен ради пожарите?
Пато го затворија само ко имаше опасност да се запали цел Пелистер,сеа не му бери гајле нема да наидиш на таков проблем...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Епа пошо веќе емкааа го поставила прашањето (се надевар ради дубиоза и сарс прашуваше) јас да прашам каде може да преспијам 1 вечер,некое мотелче со не толку високи цени ?

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Да не знај некој кај печатат на маици во Битола наша ?

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Има кај поштата едно веднаш до Бабук книжарата. и кај Гроздот до Еуротехника.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Фала

Кај Бабук печатат само во големи количини, а за тој кај Гроздот појма немав фала и тебе.
хм мене во Бабук една маица ми испечатија, али можда смениле.. а цени во другиве места како се ??:coffee:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
хм мене во Бабук една маица ми испечатија, али можда смениле.. а цени во другиве места како се ??:coffee:
Се немам распрашано уште, ко ќе прашам ќе те известам.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Креатива - од ат пазар под тунелот нагоре и кај чешмата десно одма . Супер е секогаш печатам таму :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Добри се креатива....
Имам неколку маици испечатено таму...гајле немаат....ете и по неколку години сликата на маицата седи негребната....:pipi:
Посебно ако се печати некоја слика,имиџ во боја....
Малце се поскапи од конкуренцијата(по 200 денари од слика земаат за печатење)...,ама вреди,нудат висок квалитет....

Kajgana Shop

На врв Bottom