е вака,имавме Македонски и проф.станва едно дете шо го фалеше секој час дека учи,ко ќе праевме писмена дека прај многу убај писмени итн.и има нормално 5,а врска од животот е,ич не учеше,ова инаку се слушва сега 2008/2009,и го прашва дела на авторот за кој испрашваше проф.и овај нормлано не знај,и цела клас му вели,,Вдовица",,Вдовица",,Вдовица"неколку пати така и овај не дослушва и прај само како,како?и едно чупе шо седеше пред него се врти и му прај изнервирана,абе,,Вдовица",,Вдовица",лелеле и ти и му прај само цитирам,,жена без мажжж"и овај сега цело врмее не слушна со е точното и на цел глас му вели на проф.жена без маж проф.како сме се смееле само:jaj::pos2:
Ко беа штрајкојте прво полугодие Директорката сака да не врати на школо и вели само цитирам(инаку во петок се случва ова):,,Од понеделник сите ученици заедно со родителите да дојдат на школо и во училишните клупи да ја продолжат наставата,односно да се нормализира наставата и да биде во нормален тек"?!?!?!
:pos2::pos2::pos2
мајка ми и татко ми матура по 20 и 25 год прат инаку)
Проф,,Ако ти го земам мобилниот,ќе ти го акнам од земја и после со лопатче ќе си го бериш"
Другар на испитвање,,Проф.многу имавме за учење"
Проф,,Аман бе јас не ви реков 100 тона да научите":pos2:
Проф.,,Ќе ти го акнам мониторот од гла,ќе го плаќам,ама ќе ти го акнам":pos2:
Проф,,Како клавале во стара Хелада крастајчина туршија"
Ученик,,Проф.немало есенција"
Проф,,Епа клавале со солената вода од морето":pos2:
Проф,,Шо си ко претепано пиле"
Ученик,,Проф.на која страна лекцијата"
Проф,,Да" :pos2:
Проф,,Баш ми е гајле шо маџарска нема море"хахаха:pos2:
Проф,,Деца не ви се излегва надвор од час,видете шубо е времето надвор топло"
Проф,,Има некој питање да праша"(а можи да оди и беа праша) :salut:
Ученичка,,Проф.со шо бој да бојме?"
Проф,,Ај излегвај надвор,та мене ќе ме прашвала со шо бој да бој,безобразна една,излегвај да не те гледам"(и ја запиша в дневник за неоправдан)
:kez:
lee:
ехе имам уште,ќе пишам пак
позз