Бисексуалност/Лезбејство

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Вистина е дека секој си има право да избира за себе,,јас го почитувам тоа,,но мојот став е дека не оправдувам вакви врски,,и воопшто ми се многу одвратни..Иако не станува збор за болест,,сепак се работи за измешани сфаќања,,нешта кои се одвиваат спротивно од нормалата и поради тоа и не ги оправдувам,,и дури и не ги ни разбирам...:pipi:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не значи ако си ти сите треба да бидат.
Кај женските од секоаш има поголем процент на бисексуалност ради шо уште од мали идат за рака мочаат кењаат, за разлика од машките шо знат сами да си го држат и си организират натпревар во мочање.
Содржината на темава е резумирана во твојот пост. Темава станува натпревар кој поубав цртеж ќе измоча на белиот снег.... :icon_roll

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
ne mi smetaat ni lezbejkite ni biseksualkite, toa e niven izbor, sekoj moze da pravi sto saka i da ima pravo na sopstven izbor, samo mnogu me nerviraat razmazenite devojcinja sto imaat se vo zivotot pa probuvaat i so zenski samo zatoa sto se isprobale i veke se im e dosadno.

Хомосексуалците-лезбејките се раѓаат такви.
ХОМОСЕКСУАЛЕЦ НЕ СЕ СТАНУЕ! ХОМОСЕКСУАЛЕЦ СЕ РАЃА!
Kako moze nekoj da se rodi kako homoseksualec? Toa se stanuva so tek na vremeto, koga pocnuvas da sfakas sto te privlekuva, sto ti treba, sto sakas, ne moze da se rodis kako takov, nema geni za toa!

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Болести ли се болести форумџиски маки големи... Се е тоа болест, а болест немора да значи дека е тоа нешто страшно туку дека е надвор од моралите норми на општеството. Самите хомосексуалци/ки се сосема нормални луѓе со ненормална сексуална ориентација, грешка на природата. На светов од секој развиен вид постојат 2 пола машки и женски. Е сеа доколку се попедерчат и полезбејчат и животните тогаш ке немаше живот на планетава така да хомосексуализмот е против природата и против општествените, моралните, верските и какви уште не норми. Епа сеа како бе тоа не е болест? И да влезеш у круг на психопати ке ти кажат дека тоа е за нив сосема нормална работа, да убиваат луѓе, тоа ги возбудува значи се нормални. За нив ние сме нерормални, А самото тоа што хомосексуализмот не е кривично дело незначи дека е исправно и нормално и ако беше такво сите ке бевме педети или лезбејки па ке се оплодувавме од епрувета... Се на се тоа е девијантна појава на умот и не ја оправдувам во никој случај:toe:

П.С. Не ми реплицирајте на коментаров оти нема да ви враќам, наместо тоа ве советувам драги педери и лезбејки да си посетите психијатар и да си побарате професионална помош пошто хомосексуализмот по сите психолошки истражувања е излечива ментална болест:toe:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драг cokance тебе како мал мајка ти во фустанчиња те има облекувано,нели?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Малечко мое фригидно и искомплексирано чоканче.. Не знам од кај да почнам со тебе ама те молам консултирај се со професионално лице.. И ако стварно сакаш да ме нарекуваш болна кажи ми мене во лице, мочко еден мал

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Малечко мое фригидно и искомплексирано чоканче.. Не знам од кај да почнам со тебе ама те молам консултирај се со професионално лице.. И ако стварно сакаш да ме нарекуваш болна кажи ми мене во лице, мочко еден мал
Директно обраќање до член како ова се санкционира со бан.

1 ден.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Да се разбереме не сум против вас хомосексуалците но нетреба да ве навредува фактот што не сте нормални...
НЕ СУМ ЈАС КРИВ ШТО ТАКА ВЕ КЛАСИФИЦИРАЛА МОДЕРНАТА ПСИХОЛОГИЈА АЛОООО!!!!!!!!!
Иако реков дека нема да враќам сепак некој почна да навредува и има изливи на храброст тука.. ХАХАХАХА !!!! Како и да е кога ќе си спремна да се појавиш и да ти кажам ќе ти кажам и во лице драга, јас не се срамам од тоа што сум и не се срамам да ја носам девојка ми дома и да кажам дека имам девојка, кога нема да се срамиш и ти тогаш со задоволство ќе се сретнам со тебе и на фин начин ќе ти објаснам дека сепак тоа твоето не е нормално и не е во склад со сите морални и општествени норми.

П.С. Не почнувај од никаде со мене да не те измоча овој мочко мал:vozbud:
П.П.С. Побарај ме како COKANCE на skype и ќе се договориме да ти кажам и во лице:toe:
Не се љути срц до болеста е не до тебе

Поздрав и секое добро :smir:

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Директно обраќање до член како ова се санкционира со бан.

1 ден.
Би те замолил во интерес на добра расправа и добар сеир за сите, доколку не се најде навреден некој друг член на форумов, навредите према мене да не ги санкционирате пошто сепак сите ние живееме во динамичен свет и полн со проблеми па им треба на луѓево испуцавање малце и нека го прават тоа. Сепак тоа е само одраз на култура и не ме навредува мене

Поздрав

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Јас би те замолил да не се обидуваш да ги моделираш веќе постоечките правила на форумов. И не ја сфаќај темава како сеир, затоа што и ти за влакно не се најде на бан.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Јас би те замолил да не се обидуваш да ги моделираш веќе постоечките правила на форумов. И не ја сфаќај темава како сеир, затоа што и ти за влакно не се најде на бан.
:salut:

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
jas mislam deka ne bi trebalo da se raspravate, za nesho sho ne postoi, tuka nema lezbejki, zatoa ne se karajte i dokazuvajte...koa ke vidime deka ima...ke razgovarame, bash bi sakal edna da ni kaze, zasho e taka toa...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
jas mislam deka ne bi trebalo da se raspravate, za nesho sho ne postoi, tuka nema lezbejki, zatoa ne se karajte i dokazuvajte...koa ke vidime deka ima...ke razgovarame, bash bi sakal edna da ni kaze, zasho e taka toa...
нема? како си толку сигурен? :)

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
И да има такви немаат храброст за јавно да ја кажат својата сексуална ориентација и тоа најмногу ме нервира......... А зашто некој ако не е хомосексуалец би се навредил и би го сватил мојот коментар толку лично и би почнал да ме навредува? Нели сите имаме право да си се искажеме без разлика колку и да не се согласуваме со неговото мислење? Мада ова е добар материјал за друга тема

:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom