Ај нека поминат тии карневалите јас и ти може да одаме, може и денеска ако сакаш, освен ако не одаш на маскенбал?Море Охриѓани што се силите толку на билјард?
Ај ко ќе дојдам лето баш да видам кој ќе ме тепа(На билјард се мисли немој ќотекот да ми удрете)?:wink:
У ''АС'' ли да одаме или за Охрид?:pos2::pos2::pos2:Ај нека поминат тии карневалите јас и ти може да одаме, може и денеска ако сакаш, освен ако не одаш на маскенбал?
Во АС бе За охрид има време до летото мош па у исто време ќе се погодаме там да смеУ ''АС'' ли да одаме или за Охрид?:pos2::pos2::pos2:
Не се силиме.Си се договараме фино, поштено и си играме.А то јас шо си се поканав за ко ќе дојте во Охрид да играме ак е силење...Море Охриѓани што се силите толку на билјард?
Ај ко ќе дојдам лето баш да видам кој ќе ме тепа(На билјард се мисли немој ќотекот да ми удрете)?:wink:
Не бе уживај... не е работата секогаш да се победува, важно е добро да си поминеме и да сме задоволни и од двете страни :wink:Не се силиме.Си се договараме фино, поштено и си играме.А то јас шо си се поканав за ко ќе дојте во Охрид да играме ак е силење...
Имам слушнато дека имало некој куп на ниво на држава, само незнам колку е точна информацијава.Едно прашање на кое ми треба точен одговор...
Има у Македонија професионално да се игра билјард, онака турнири и се тоа....?
Ај ако знае некој нека ми пишеее
оок, фалаИмам слушнато дека имало некој куп на ниво на држава, само незнам колку е точна информацијава.
PSY срам да ти е...стварно.Јас се обидувам 2 месеци да убедам некој да идеме на билијард,и се договоривме на крај(ок,ти откажа)и сеа играш со други...цццц ме разочараоок, фала
Иначе денес си го победив УЧИТЕЛОТ по билјард беше тешка игра
Губев 2часа, и бев у една биртија шо ми е карши школо у кисела вода....PSY срам да ти е...стварно.Јас се обидувам 2 месеци да убедам некој да идеме на билијард,и се договоривме на крај(ок,ти откажа)и сеа играш со други...цццц ме разочара
Го тепаше Бране?оок, фала
Иначе денес си го победив УЧИТЕЛОТ по билјард беше тешка игра