Беџови

Член од
1 јули 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
сакам беџови и носам често..,а кај носам? епа секаде на ранец на палто на патики ... секаде кај со сакам xD

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Ги носам на чанта најмногу или на марама.Со слики од рок групи се или со нивни имиња, немам некој со посебен текст... во потрага сум:vozbud:
Да се надоврзам, во последно време ги ставам на класични фармерки кои ги прават посебни, им даваат некој уникатен изглед.
Ја не гледам со шо не би можела да ги комбинирам, складни се со секое парче облека.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Носев пред 2-3 месеци, сеа не.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Почнав некое време, собрав неколку и после не се сеќавам што направив со нив, изгледа ги дадов на братучетка ми.

T

theTinule

Гостин
Јас имам неколку закачено на ранец и на ташната :)
Пред некое време видов еден:I know where you live...леле колку сум се смеела..немате појма!

Тие шо ги носам се повеќето посветени на некои групи или се спомени од некои конференции и ствари..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум некој љубител којзнае каков, но сакам кога ќе видам убав беџ, интересно изгледа. И јас самата имав неколку, интересни беа, но некако сега не носам, ни имам, сепак убави се.:helou:

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
porano imav polno ama mi se zagubija, sega sum grevce so 6-7 :(. inace najzakon mi bese :kaga mavam so leva raka-bolnica, a so desna-grobnica(na romanski bese napisano)ali go zagubiv,. od tie sto gi iam sea "devil woman" mi e najzakon:helou:

M

Mr.InF3ction

Гостин
у основно не тераа да носиме... пишуваше името на школото и логото... не знам освен тоа не сум носел беџови..:toe:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не сум носела,а тешко и дека ќе почнам да носам.Не ми се допаѓаат многу,а како додаток на некое парче облека,признавам убаво изгледаат ама сепак јас како јас не би носела.:)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
НЕ сум носел НЕ носам НЕма ни да носам...:smir:

D

dh00|

Гостин
интересни ми се,ги сакам и ги носам-најчесто на чантата...омилени ми се тие со бендови:pipi:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
беџови имам на секаде испозакачено и веќе не ни знам колку и каде ги имам
ама еден ми е омилен и тој не го давам за ништо живо
hard rock cafe - london
30 years

G

GoddessOfRock

Гостин
Ко бев во Прилеп си купив 15 беџа- од кои ни еден не носам:pipi:

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
Јас обожавам беџови, баш ми се интересни... ги носам секаде.. на панталони, маица, ранец..........
Омилен ми е еден на него што пишува ShIt HappEnS ... :D
Го имам истиот... ептен го обожавам.... :) еден од моите омилени е.. и имам еден на ташна исто ми е еден од омилените каде што пишува Remember yesterday, dream about tomorrow, but live today:smir:

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Imam crn ranec i na nego stavam bedzovi so znamina od zemji i ranecot mi e kako atlas :)
a da odnapred na preramikite imam 2 razlicni edniot e GUINESS BEER a drugiot se razbira NEWCASTLE UNITED :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom