Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување
Член од
27 јануари 2005
Мислења
1
Поени од реакции
0
Trajcek напиша:
Probajte:
http://www.sms-house.net/

Ne sum 100% siguren deka raboti ama jas dobiv poraka za aktiviranje na mojot akaunt. Inace ne sum prakjal onaka. I koga se registrirate:
brojot e:
3897xxxxxxx

bez + ili 00 napred.
Ништо и од ова. Еве извадок од ЧПП:
SMS House is a free service which enables users to send instant SMS messages to almost any UK mobile phone/network with a simple signup.

А што се однесува до http://communicator.clickatell.com сепак не се 10 дневно туку 10 вкупно. (By registering and activating your account you will automatically receive 10 free test credits.)

Потрагата продолжува... :)

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
DynamicGirl напиша:
SMS House is a free service which enables users to send instant SMS messages to almost any UK mobile phone/network with a simple signup.

Потрагата продолжува... :)
Пробај,не барај :D

Јас праќам преку SMS House низ цела Европа.

V

VirtualA

Гостин
DynamicGirl напиша:
Не е точно. Јас се регистрирав и се скапав праќање пораки низ 070 и 075
и сегде стасуваат.

Пробај го прво па после кажувај :D

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Да не знае некој за некоја веб страна од каде што ќе можам да праќам бесплатни пораки за во Америка?

Или поточно на T- MOBILE во С.А.Д.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Хммм, и јас пробав да се ригистиррам со број на 070 ама не ми дојде пораката ... има некој идеа зошто ?

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Free SMS

Андроник напиша:
humanoid напиша:
И преку оваа, можеш да праќаш еден месец или два бесплатно, не се сеќавам точно како беше и дали сеуште даваат бесплатни кредити:
http://www.sms.ac
Овде веќе не даваат бесплатни кредити. :x
davaat ... ama sega samo po 5 sms dnevno i zabranija za Makedonija (pred toa dnevno isprakav preku 50 sms , valjda i zatoa zabranija :mrgreen: )

Член од
5 септември 2005
Мислења
7
Поени од реакции
0
besplatni sms poraki

more post peid ti e zakon si imam 1500 i ic ne mu ja mislam za besplatni SMS poraki.ZA toa neka mislat tie so prii peid so imat 500den

B

BoZiCA

Гостин
Мистичен напиша:
Ја сум горд постпејдаш :twisted:
И ја сум на постпејд па што? Финтата е ако може да се најде нешто муфте, да не платиш сам, инаку ако навлезиш во постпејдот кој ќе ја плати сметката?

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Е да финтата е да се најди нешто за беспалтно пуштање СМС,и јас сум и пост пеј и при пејд ама и знам една страничка со 150 фри смс секој месец ,ама чим сте толку горди и нејките фри СМС ај не ви кажвам...... :pos:

Член од
7 септември 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
idi u bugarija kupi si telefon za eftini pari ti prospekt so strani od kade mozes bez pari da isprakas SMS za cel svet

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
sms house

KOlky vreme vi trebase da go dobiete passwordot za SMS HOUSE? ja se registrirav vcera a se uste nemam dobieno password.

Kajgana Shop

На врв Bottom