Бесплатен полнач за мобилни на скопскиот плоштад

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Na Bukefal da mu go demoliraat mandalotoo , prost narod a nekoj od forumov kaza koga go postavija smeneti bile rabotite i ciganite nebile kako porano etevii na ssea aaaaaaaa germanska cizmaaa samo za vakov narod :mad:

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Се убаво ама уште кога го ставија соларниов пунач претпоставив дека некои ќе го размотираат, искршат или украдат делови од него... Таков народ сме расипан... Кај е за нас вакво нешто...

L

.Lost Angel.

Гостин
431852_10150921526274103_717970344_n.jpg
Eве после една недела фалат кабли на полначот (y) толку и требаше на овие циго миго да соберат некој кабел :)

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Чувар имало хахаха , имаше чувар и за фонтаната ... ама ајде за циганчињата беспари капење :))) Се чудам само зошто сме таков народ , се што ќе се модернизира , да мора утре ден да се украде или уништи :/// Попат, од овој бакар шо е украден од полначиве , нема да излезат ни 10 денара профит :) добро, ке има за пола леб :))))
--- надополнето: 11 јули 2012 во 02:24 ---
Па нели не крадеа повеќе луѓето во Македонија, како што рече еден член претходно.
Замислете да стават полначи за електрични коли што ќе се случи.Влечење кабли до дома. :pos:
Отиден си ти брате скроЗ !!! хахахаха :) ЦАР :)))))
--- надополнето: 11 јули 2012 во 02:26 ---
Веројатно комуњарите...
Коментаров АПЛА не ти требаше срце...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Македонија,земјата на чудата,каде што секое чуда трае три дена.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Се надевам дека тие што ги украле полначите, дека со самите полначи ќе се обесат.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Чудно, верувале или не , ама синоќа од кога го пишав последниот коментар , си легнав, веќе утрото ми се јавуваат дека имало кај мене во гаража кражба, се работи за цигани кои украле неколку климатизери ( кои требало да завршат во отпад ) ... ЦИГАНИ значи ... и ромите не краделе ? абе ајде ... кој сака нека ми верува , али јас кажувам отворено :/// Ах таа чудесна земја Македонија

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Соларниот полнач за мобилни телефони е поправен

Категорија:
Македонија
(нема гласови)​

Објавено: јули 19, 2012 во 11:15
Вкупно: 41 прегледи
Автор: БезПардон.Мк

Сподели на Facebook
Vip и Агенцијата за енергетска ефикасност го поправија соларниот полнач за мобилни кој се наоѓа на плоштадот Македонија. Само пет дена по неговото поставување каблите на полначот беа украдени и граѓаните не можеа бесплатно да ги полнат своите мобилни телефони.
Нејасно е зошто некој би бил против соларниот полнач кој овозможува бесплатно полнење на сите видови на мобилни, се запраша директорот на Vip, Никола Љушев.
http://www.bezpardon.mk/solarniot-polnach-za-mobilni-telefoni-e-popraven/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=solarniot-polnach-za-mobilni-telefoni-e-popraven

Cesar Vialpando@HipHop_MKD
Соларниот полнач е поправен, отвараме типување за колку време ќе биде искршен...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Типуваме ли за колку време ќе го преебат ? :D

Ја викам за 5 дена @ 3.00 влог: 15 евра :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон