Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Па ако се е во ред, нема застои глупости, околу 40 часа.Колку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Па ако се е во ред, нема застои глупости, околу 40 часа.Колку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Колку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Братучед ми од Малме, по два дена патува, ама со паузиКолку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Па ако се е во ред, нема застои глупости, околу 40 часа.
2,419 km (about 1 day 3 hours) вака рече google, ама не се израчунати границите.
Ако е 27-28 саати не е многу пола и повеќе ќе го поминеш во спиење, ама 40+ е веќе многу ..Братучед ми од Малме, по два дена патува, ама со паузи
И со кола секако....
Таман ќе стигнат за пред утакмица
Е ти па, ќе препливаат они, ем по ефтино ем по брзоЈас колку што знам има таму еден дел пред Шведска и на брод треба да се качуваат
Од Копенхаген до Малме, така беше пораноЈас колку што знам има таму еден дел пред Шведска и на брод треба да се качуваат
Оресунд мостот aма сеа со кола се оди, подвода е патот конструиран.Јас колку што знам има таму еден дел пред Шведска и на брод треба да се качуваат
Абе ќе бидат начукани до немај каде еее Шведска далеко еЕ ти па, ќе препливаат они, ем по ефтино ем по брзо
21 час вика од прилика(ама без паузи)http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxZ2YxMGNOREl1TURBMk5EYz1jTWpFdU5ETTRNRFk9&strDestLocid=31NDF6ZzgxMGNOVGN1TmprM01EWT1jTVRFdU9UZzJOdz09&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDeparture=03/04/2012&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.5&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6
Еве ви ја и рутата бе, со кола имам одено и толку фати точно, 40 часа. Точна е страницава.