Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Па ако се е во ред, нема застои глупости, околу 40 часа.Колку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Па ако се е во ред, нема застои глупости, околу 40 часа.Колку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Колку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Братучед ми од Малме, по два дена патува, ама со паузиКолку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?
Па ако се е во ред, нема застои глупости, околу 40 часа.
2,419 km (about 1 day 3 hours) вака рече google, ама не се израчунати границите.
Ако е 27-28 саати не е многу пола и повеќе ќе го поминеш во спиење, ама 40+ е веќе многу ..Братучед ми од Малме, по два дена патува, ама со паузи
И со кола секако....
Таман ќе стигнат за пред утакмица![]()
Е ти па, ќе препливаат они, ем по ефтино ем по брзоЈас колку што знам има таму еден дел пред Шведска и на брод треба да се качуваат![]()
Од Копенхаген до Малме, така беше пораноЈас колку што знам има таму еден дел пред Шведска и на брод треба да се качуваат![]()
Оресунд мостотЈас колку што знам има таму еден дел пред Шведска и на брод треба да се качуваат![]()
Абе ќе бидат начукани до немај каде еее Шведска далеко еЕ ти па, ќе препливаат они, ем по ефтино ем по брзо![]()
21 час вика од прилика(ама без паузи)http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxZ2YxMGNOREl1TURBMk5EYz1jTWpFdU5ETTRNRFk9&strDestLocid=31NDF6ZzgxMGNOVGN1TmprM01EWT1jTVRFdU9UZzJOdz09&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDeparture=03/04/2012&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.5&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6
Еве ви ја и рутата бе, со кола имам одено и толку фати точно, 40 часа. Точна е страницава.