Фала, завршив работаКој е заинтересиран за стручни медицински книги? Продавам. Контакттирајте ме.
Микробиологија - краток приказ
Прегледај го приврзокот 278405
Медицинска Генетика - Мирјана Ќаева Пејковска
Прегледај го приврзокот 278406
1001 домашен лек - здравје на природен начин
Прегледај го приврзокот 278407
Патологија - Милан Јовановски
Прегледај го приврзокот 278408
Практикум по Неврологија - Арбен Таравари
Прегледај го приврзокот 278410
Автоматски споено мислење:
Јас имам на англиски Space ама од Collins. Ама доста старо издание е.
Јас ја имам нова само разлистана, никогаш користена со твдри корици.Ја барам книгата:
Голем семеен советник за здравјето
Прегледај го приврзокот 278413
Ако некој ја продава ве молам контактирајте ме.
Автоматски споено мислење:
Ги продавам
Моќта на потсвеста - Џозеф Марфи -150 ден
Александар Македонски - Харолд Ламб - 300 ден
Палатата на соништата - Исмаил Кадаре - 100 ден
Основен атлас по Анатомија - 100 ден
Основен атлас по Физиологија - 100 ден
Основен атлас по Астрономија - 100 ден
Основен атлас по Историја - 100 ден
Ајдеееее љубители на Научна
Istorija od Janson dali ja imas ili.....Книгата "Московске године 1956-1958" од Вељко Миќуновиќ го опфаќа периодот 1956-1958 год.кога на власт доаѓа Никита Сергеевиќ Хрушчов, после темниот период на владеењето СталинПрегледај го приврзокот 266504
Практичен прирачник за оператива во градежништвото, „Просечне норме у грађевинарству-високоградња", пресметување количини на потребен материјал, пресметување на изведени површини, потребно време за изведба на еиница позиција.
Прегледај го приврзокот 266512
„Историја архитектуре-стари век“-Б. Н. Несторовић, Историја на архитектурата од праисторија до пропаѓање на Римското царство
Прегледај го приврзокот 266513
„Историја Уметности“ Х.В. Џонсон- Комплетна историја на уметноста низ векови со црнобели и илустрации во боја
Прегледај го приврзокот 266514
Poslednata
СИТЕ ЦЕНИ СЕ ПО ДОГОВОР!
12. SRI Isopanisada - 100 den.
Колку странички има, и може ли да кажеш, да сликнеш кој превел од санскрит?
А на спрски е значи! Ја помислив сите на енглески.Knigata ima 95 strani a prevodot od Angliski e na Dragoslav Ramic. Izdadeno e od Globus Subotica 1995 god.
I jas sega primetiv deka e na Srpski, se izvinuvamА на спрски е значи! Ја помислив сите на енглески.
I jas sega primetiv deka e na Srpski, se izvinuvamА на спрски е значи! Ја помислив сите на енглески.