ТРИ ја имаат издадено во 2004-та под наслов „Прекрасен нов свет“. Прашај кај нив.Me интересира дали се најдува Brave new world од Хаксли на македонски некаде?
Во 2012 ја издале преку Магор, во ѕвезди на светската книжевност, но на нивниот сајт не се најдува.
Ја имам јас копирано на хрватски, ама сакам да ја купам oваа од Магор
Ти благодарам Имаме во ПП книжарница која држи книги од ТРИ, ама тешка работа ова. Претежно тие попродаваните ги имаат, ама ќе прашам. Ако не Скопјето не бега.ТРИ ја имаат издадено во 2004-та под наслов „Прекрасен нов свет“. Прашај кај нив.
Како можеш книга од овој да имаш?Книгата ја имам на македонски и англиски.
Македонски-500денари.
Англиски-1500(бидејќи е дупло страни и поќе од Македонската и е многу многу по опширна и по оригинална)
Објаснување:Книгата е напишана од Адолф Хитлер за неговото време на одслужување затворска казна.
Превод:Mein Kampf-Мојата борба.
НЕПОМЕНА:Не ми требат коментари од видот како можиш книга од овај да имаш или кој сака да прочита и слично кој е заинтересиран да ја купи или да дискутира во врска за книгата повелете.
И јас како пра баба ти и пра дедо ти. Во сапун ќе одам фашист нема да бидам.Решен си за сапун а...
Книгата ќе ја најдите на интернет да...
Али на интернет нема да прочитате
Copiright Band i 1925,Band 2 1927
Printed in Germany.
На интернет можи секој да пиши и објавува шо сака...т.е своја верзија да напрај.