Ти си стварно интересен тип. Се вртиме во круг, и првиот пат ти кажав дека прашањето ти е безпредметно и дека за да одговорам со да или не, прво треба да има воено злосторство.
Второ, конечно сфати, не е непотребно како што пишуваш, како што кажав е безпредметно. Тоа напалми,ураниуми да намалиш со Лазански, Миленко и Мирка ти викам да видиш какви видици ќе ти се отворат...
Мојата пристрасност? Ако е пристрасност да нема на власт лудаци како Лукашенко, тогаш да, пристрасен сум, и сум горд на тоа. Зошто би сакал да си ги лекува некој личнисте фрустрации врз цел еден народ? Цитирам 'Работете на трактори, тоа е лекот за корона...." . И тоа пази, не го вели овај некој што единствен контакт со реалноста му се МТВ 1 и Македонско радио, туку претседател на држава.Јас да би можел на таков тип и работоспособност со документ би му одзел, а камоли држава да води....
Да ми била извадена на виделина пристрасноста, за да ја виделе другите членови??? Вие ептен сте биле завлезени во едноумие, диктатура и режим бе

..А чекај, што сте вие овде некоја секта,па имате на хвалоспеви на ликот и делото на Лукашенко, па сега секој што ќе пишува на темата мора да го фалиме него? Не те разбирам..
А зарем ти бранејќи го него мислиш дека си реален а не си пристрасен? Ма кого јебеш бре?
Сум бранел демократија не чинело, тој брани психопат кој бил тепан од соучениците во основно, и од тие фрустрации протрпени ги истура на цел народ, тоа било реалност, а не пристрасност...Важи нема проблем...