Белорусија

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.223
Поени од реакции
34.813
^^ Зачудувачки ќе биде ако не се обидат.
Автоматски споено мислење:

Човек треба сериозно да се запраша кој е вистинскиот предмет на потсмев: Белорусија предводена од страна на Александар Лукашенко на која и` се потсмеваат евробрисељаците, или северенфиромистан на кого му сервираат измет во здела од пресушен измет и му велат "затворете го носот и голтајте".
Реторичко е прашањето, нели? :cautious:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.869
Поени од реакции
50.351
Годинава ќе има претседателски избори во Белорусија, да видиме дали ќе направат пак куршлус шарените.
Ќе седат мирни. Умре тоа лижење штитови и делење цвеќиња на полицајци, знаат дека стап игра

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.223
Поени од реакции
34.813
По барање на @мкд владе малку да ја живнеме темава... Башка Бркот има интересна изјава:

The West will not rebuild Ukraine after the war.
➖ The West wants Zelensky to negotiate with Russia; negotiations are possible, but Zelensky is “stubborn.”
➖ “He advises me, I advise him, Putin and I are like family.”
➖ Putin and I have developed a common position: negotiations.
➖ On the U.S. presidential elections: “They’re all idiots. If this happened here or in Russia, none of them would be elected.”
➖ Minsk is aware of the situation at the front: there are no North Koreans there.
➖ On quad bikes in Belarus: “No, we don’t have that problem… These quad bikes, we don’t have them yet. Honestly, we don’t.”

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.151
Поени од реакции
5.788
➖ “He advises me, I advise him, Putin and I are like family.”

Samo se cudam koj e maskoto a koj zenskoto vo odnosot...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.151
Поени од реакции
5.788
Ооооо да се палиш на Лукашенко кај што игра валцер .... Хахахаххахаха... И да го постираш на политичка тема.....И тој истиот, да ти кажва за перење мозоци...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.151
Поени од реакции
5.788
^^

И Хитлер и Сталин имаа вакви споменари....

А ништо чудно и Менгеле....

A знаејќи го менталниот ков на сите гореспоменати тогаш ништо чудно и long live the photoshop :vrtioci:

Kajgana Shop

На врв Bottom