Научи да игра фудбал овој барем, за разлика од Carrick.
Ферги мисли дека тоа е Carrick.Не дека Бускетс не е квалитетен, ама мета на хејт е ради дајвањето. Инаку сите со раширени раце би го пречекале во тим. За мене е најдобар на својата позиција во светот.
Керик му се наоѓа за све, арен е Него подобрен е и он, настрана заебанции, лани имаше одлични статистики, ама Бускетс е one and only.Научи да игра фудбал овој барем, за разлика од Carrick.
По цел ден да тренираш само тоа и сеуште да не знаеш пас да дадеш, за тоа треба посебен талент.
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:19 ---
Ферги мисли дека тоа е Carrick.
teteksfan znaci toa ne e zadolzitelno, kulturno e, podobro kazano.Хммм...
Casillas (Real Madrid): "I thank Barcelona's players for having stayed on the pitch when we lifted the cup."
Кога тоа три години по ред и многу други мислат дека е така.И на Барса фановите мислат дека Меси е најдобар,ама ете...
Инаку они мислам дека се поздравија претходно.Ми ги потековте со тоа дека останале на терен и ги поздравиле играчите на Реал. Големо онакво...
И Меси не се поздрави со Роналдо и шо сеа... http://www.sitel.com.mk/dnevnik/fudbal/video-mesi-go-odmina-kristiano-ronaldo-na-rakuvanjata-so-sudiite Немате попаметна работа и ќе го тупите со тоа дека останале на терен, или се тешите со тоа...
Никој не се теши со тоа, но со тоа Барса покажаа дека знаат да прифатат пораз а не ко Мурињо лани што ги собра во соблекувална!Ми ги потековте со тоа дека останале на терен и ги поздравиле играчите на Реал. Големо онакво...
И Меси не се поздрави со Роналдо и шо сеа... http://www.sitel.com.mk/dnevnik/fudbal/video-mesi-go-odmina-kristiano-ronaldo-na-rakuvanjata-so-sudiite Немате попаметна работа и ќе го тупите со тоа дека останале на терен, или се тешите со тоа...
Микел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со АрсеналНе дека Бускетс не е квалитетен, ама мета на хејт е ради дајвањето. Инаку сите со раширени раце би го пречекале во тим. За мене е најдобар на својата позиција во светот.
Те молам речи дека се заебаваш.....жити се речи дека се заебаваш.Микел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со Арсенал
Микел за Буски е Величе Шумуликоски, ништо фазлаМикел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со Арсенал
Те молам речи дека се заебаваш.....жити се речи дека се заебаваш.
Микел за Буски е Величе Шумуликоски, ништо фазла