Барам работа

Член од
7 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Барам работа во Скопје во магацин или нешто слично. Инаку имам 19 години и сум студент.

пс. Ве молам поштедете ме од "паметни" коментари. Фала.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Види овде, ако веќе не си побарал.
Би требало да најдеш нешто :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Имаше член (@kano) тука на форумов што бараше работник за во перална.
450 денари дневница, пробај контактирај го.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Барам работа во Скопје во магацин или нешто слично. Инаку имам 19 години и сум студент.

are you fu*king being serious?! стварно мислиш дека некој ќе те земе од форумов као " дечко,иаме потреба баш од тебе,дојди на разговор, примен си " ?! Има весници,има интернет сајтови за работа, сите запнале соџвакано,вие само да голтнете -.- !

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983

Дечко иди бе по големите маркети ( Тинекс, Веро, Тедико.. ) распрашај се.Ништо не те кошта ако отидеш лично и прашаш дали нудат нешто .На форум нема да најдеш работа сигурно....

S

Sinisa123

Гостин

Ej ako baras rabota kako magacioner slobodno odi vo vero platata ti na pocetokot 4.000 potoa 8.500 a posle 2 godini 9.000.Taka da tamu vo VERO ke si imas potpolno lecenje na maani od strana na sefovi i menadzeri

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Тој што бара работа,сигурно бара пари поточно му требаат пари,
ова сега незнаев каде да го вметнам,па ја да почнам тука.
По долго време,бидеиќи сум сега на одмор излегов на пазар викендов, нешто си сам изработувам па ај да го утепам денот што се вели. Еве што забележав.Како до пари.
Парите се бар овој месец во Копривите и Штавелот. Јас ништо... Но човекот до мене си го наполни џебот и без тоа да вложи нешто,само што се прошетал малку покрај локалната пруга или некој канал или тревник.( кај што не мочаат кучиња)
Имаше на кутија нредено дваесетина врзалки со коприви и штавел.Вкупно 50 отпрлилика да кажеме. Ги продаде сите за кратко време,не завршил уште пазарот,си замина прв, и си зема сигурни - чисти 500 денари.(ова беше кај трг.центар Бисер)
слично е и на зелен пазар,надвор по тротоарите,а таму ако снемат продавачите штавел тие веднаш одат и го наберуват помеѓу кулите кон Макпетрол или накај подвозникот и градските госпоѓи го купуваат како природен штавел од Говрлево,Бразда или Црешево.
Но за Копривите се зачудив прво нив ги купуваат по неколку снопчиња.
-----------------------
Соопштение: за берба сигурно ќе ви треба гумени ракавици,се берат само врвовите поточно не подолги од 100-150 мм. Со среќа пазарот.

Kajgana Shop

На врв Bottom