За ова се добива бан? Колку што знам бан се добива ако користиш два профила истовремено. А тој порано што го имав 2 години не е користен сигурно. Од овој сум логиран 24/7.Па шо не си типувал ти прв ко отварач на темава ?
Иначе ја турам парите на SenSei дека ќе добие перманентен бан, пошо у една тема ( не можам да ја најдам сеа ) пиша дека имал уште еден профил пред 4 години шо го отворил, али пошо го забораил пасот напраил друг, т.е сегашниот. Тенк ју. xD
Лет 3 е легенда на форумов, него све треба да му се опрости, ако воопшто има што да се опростува, човекот има свој стил на хумор, кој ретко кој од членовите го разбираПа ако Acid стриктно си ги следи неговите правила, ондак Let 3 би бил прв на список за банирање.
И тогаш све ќе тргне на лошо.
Мене многу ми се допаѓа бановникот најмногу поради строгите санкции за сеирџиите.Јас сум против новиот бановник.
Не е интересно ако нема сеир во умерени количини во секоја тема (исклучок посериозните како подфорум Религија)
Мене не ми се допаѓа бановникот сега нема да можам да факам саир, инаку можеби во топ 15 сум за банирањеМене многу ми се допаѓа бановникот најмногу поради строгите санкции за сеирџиите.
Инаку сега на почеток ќе има неколку банчиња после има да се сопрат сеирџиите. Хахахахахахахах баш ми е мило! Конечно ќе заличи форумов на сериозен форум каков што треба да биде како најмасовен.
Досеа 90% од членовите рекле дека wot e модератор
Типувам на Тапетарот Петар или Заратустра...додуша ни се спремаат во религија
Абе деца, недела дена ќе ме нема и одма сите теми сте ги свртеле на сеир...
Smexy го пратив неколку дена да олади од форумов. Почна да претерува на сите теми со „досетливи“ коментаир.
Размислете пред да тролате некој на тема која не е во ЧДА во иднина.
Вот админ е главен е мислам.Вот е прв за бан ама изглеа е модератор.
And who the fuck is Zaratustra?Досеа 90% од членовите рекле дека wot e модератор
Типувам на Тапетарот Петар или Заратустра...додуша ни се спремаат во религија
Ти бе уште не си баниран???wow ban ., a mozhe sekoj da pochne od sopstveniot dvor
he's backkКој цар е овој солунски атента