Баниран е Let 3!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.273
Поени од реакции
30.595
ми ласкате со лајкнувања и коментари но не заборавјте дека јас сум сепак само човек (додуше феноменален човек).... искрено да кажам сфаќам како ви е, јас да бев женско, немаше ни да погледнам други мажи, ќе се клецкав само со мене.
Богами, алфа ли си тука што ли си...
Само Стеф може да ти е конкуренција тука, али ја ти препорачувам да му оджиш лекција.
Ќе падне серверот од сиот тој тестостерон.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Teшка работа ... па нели ти беше бе антихрист сеа да не се покрсти , ... ги грешиш поимите јас сум православен христијанин, а од твојата компанија се таквите како: ''Ipsisimus'', ''Атеист'' ...и некои други кои се со тебе :tapp:
Ете уште еден иден директор на државно претпријатие.....
--- надополнето: 31 декември 2011 во 10:25 ---
Богами, алфа ли си тука што ли си...
Само Стеф може да ти е конкуренција тука, али ја ти препорачувам да му оджиш лекција.
Ќе падне серверот од сиот тој тестостерон.
Прави разлика кој е природно алфа и омега а кој блефира овде со извадоци од љубовни викенд романи и цитати од фоилмови. Ја сум бе и без тестостерон така феноменално атрактивен и недостижно ентелигентен (и добро ситуиран) не ми требаат мене помагала и хемија за да бидам то што сум!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Добредојде назад ЛетЗ, знам дека беше во притвор 45 дена и немаш ништо клецнато од форумот за тоа време, така да мисли му ја за вечерва, оти многу форумџики ти го имаат удрено пикот. ;)

Се врати ЛетЗ, жените повторно се влажнат.

Роми јуриш (нели не смее да се рече цигани)... рампапапапараааммм... (музика од Горан Бреговиќ во позадина). :свиркам:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ете помина и ова заебанција. 45 дена бан за троловање (од ко ме банираа појдов на википедија да видам шо е то троловање, не сум знаел дека то било одбивање на сексуални односи со админ) али чоек се учи дур е жив. Додуша беа фер ми понудија да се покајам за моите мисли идеји и текстови, да плукнам на моето дело кое е идеал кон кој стремат младите на форумот, во замена за поблага казна, али ја сум чоек од збор, со карактер и личност, ги погледнав пркосно и смело си ја гушнав тастатурата и си одробијав тие 45 дена. Значи еве ме пак, истиот, како што и би се очекувало од едно вака ентелигентно убаво бистро начитано духовито , лепо васпиттано, витко, надарено, добро ситуирано, секси, работливо, деликатесно градско дете како што сум јас.
Каде за нова година, нели клецкаш некоја вечерва или слабо ?
еее заборавив да ти кажам добродеојде епа ај добредојде !

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Добредојде назад ЛетЗ, знам дека беше во притвор 45 дена и немаш ништо клецнато од форумот за тоа време, така да мисли му ја за вечерва, оти многу форумџики ти го имаат удрено пикот. ;)

Се врати ЛетЗ, жените повторно се влажнат.

Роми јуриш (нели не смее да се рече цигани)... рампапапапараааммм... (музика од Горан Бреговиќ во позадина). :свиркам:
Добро најдов (немој многу контакти и пишувања со мене можи да ти опнат и тебе бан како на соработник на непријатељот) инаку до сите форумџивки една порака, џабе се депилирате, шминкате, фризирате, деколтисувате, џабе арчите пари на миниќи, шлицеви и бањања во млеко.... Мене кај жена ми е најбитен карактерот и ентелигенцијата. Значи книги и речници в раце за да може да ме импресионирате (ако не ви оди интелектуалното може и миниќ и деколте - и јас сум чоек)
--- надополнето: 31 декември 2011 во 12:02 ---
Каде за нова година, нели клецкаш некоја вечерва или слабо ?
еее заборавив да ти кажам добродеојде епа ај добредојде !
За нова година нишо посебно бе ќе се завалам дома ќе отворам новогодишние пакетчиња од децата, и ќе се опкружам со чоколада и грицки пред ТВ и монитор, со едно око на форум со друго на порниќ, едната рака на маус другата в гаќи.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Добро најдов (немој многу контакти и пишувања со мене можи да ти опнат и тебе бан како на соработник на непријатељот) инаку до сите форумџивки една порака, џабе се депилирате, шминкате, фризирате, деколтисувате, џабе арчите пари на миниќи, шлицеви и бањања во млеко.... Мене кај жена ми е најбитен карактерот и ентелигенцијата. Значи книги и речници в раце за да може да ме импресионирате (ако не ви оди интелектуалното може и миниќ и деколте - и јас сум чоек)
--- надополнето: 31 декември 2011 во 12:02 ---

За нова година нишо посебно бе ќе се завалам дома ќе отворам новогодишние пакетчиња од децата, и ќе се опкружам со чоколада и грицки пред ТВ и монитор, со едно око на форум со друго на порниќ, едната рака на маус другата в гаќи.
Ахахах... само пази да не ги утнеш функциите, да кликаш во гаќи, а да го *дркаш маусот. ;)

(*тука намерно е пишано дркаш, оти да го мастурбираш маусот звучи глупаво)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Пази да не почнеш да јадеш грицки и чоколадо со грешка рака.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Пази да не почнеш да јадеш грицки и чоколадо со грешка рака.
а бе си повторувам јас со денови уназат мантра “Десна рака - КЛИК, Лева рака - DICK"

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
лудак :D
даниел ти да не си случајно?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

Kajgana Shop

На врв Bottom