M
.:makedonec:.
Гостин
?кршиш филм у ЧДА
премногу си сериозен
stick to religion, philosophy and the likes = ty
?кршиш филм у ЧДА
премногу си сериозен
stick to religion, philosophy and the likes = ty
Богами, алфа ли си тука што ли си...ми ласкате со лајкнувања и коментари но не заборавјте дека јас сум сепак само човек (додуше феноменален човек).... искрено да кажам сфаќам како ви е, јас да бев женско, немаше ни да погледнам други мажи, ќе се клецкав само со мене.
Ете уште еден иден директор на државно претпријатие.....Teшка работа ... па нели ти беше бе антихрист сеа да не се покрсти , ... ги грешиш поимите јас сум православен христијанин, а од твојата компанија се таквите како: ''Ipsisimus'', ''Атеист'' ...и некои други кои се со тебе
Прави разлика кој е природно алфа и омега а кој блефира овде со извадоци од љубовни викенд романи и цитати од фоилмови. Ја сум бе и без тестостерон така феноменално атрактивен и недостижно ентелигентен (и добро ситуиран) не ми требаат мене помагала и хемија за да бидам то што сум!Богами, алфа ли си тука што ли си...
Само Стеф може да ти е конкуренција тука, али ја ти препорачувам да му оджиш лекција.
Ќе падне серверот од сиот тој тестостерон.
Каде за нова година, нели клецкаш некоја вечерва или слабо ?Ете помина и ова заебанција. 45 дена бан за троловање (од ко ме банираа појдов на википедија да видам шо е то троловање, не сум знаел дека то било одбивање на сексуални односи со админ) али чоек се учи дур е жив. Додуша беа фер ми понудија да се покајам за моите мисли идеји и текстови, да плукнам на моето дело кое е идеал кон кој стремат младите на форумот, во замена за поблага казна, али ја сум чоек од збор, со карактер и личност, ги погледнав пркосно и смело си ја гушнав тастатурата и си одробијав тие 45 дена. Значи еве ме пак, истиот, како што и би се очекувало од едно вака ентелигентно убаво бистро начитано духовито , лепо васпиттано, витко, надарено, добро ситуирано, секси, работливо, деликатесно градско дете како што сум јас.
Добро најдов (немој многу контакти и пишувања со мене можи да ти опнат и тебе бан како на соработник на непријатељот) инаку до сите форумџивки една порака, џабе се депилирате, шминкате, фризирате, деколтисувате, џабе арчите пари на миниќи, шлицеви и бањања во млеко.... Мене кај жена ми е најбитен карактерот и ентелигенцијата. Значи книги и речници в раце за да може да ме импресионирате (ако не ви оди интелектуалното може и миниќ и деколте - и јас сум чоек)Добредојде назад ЛетЗ, знам дека беше во притвор 45 дена и немаш ништо клецнато од форумот за тоа време, така да мисли му ја за вечерва, оти многу форумџики ти го имаат удрено пикот.
Се врати ЛетЗ, жените повторно се влажнат.
Роми јуриш (нели не смее да се рече цигани)... рампапапапараааммм... (музика од Горан Бреговиќ во позадина).
За нова година нишо посебно бе ќе се завалам дома ќе отворам новогодишние пакетчиња од децата, и ќе се опкружам со чоколада и грицки пред ТВ и монитор, со едно око на форум со друго на порниќ, едната рака на маус другата в гаќи.Каде за нова година, нели клецкаш некоја вечерва или слабо ?
еее заборавив да ти кажам добродеојде епа ај добредојде !
Ахахах... само пази да не ги утнеш функциите, да кликаш во гаќи, а да го *дркаш маусот.Добро најдов (немој многу контакти и пишувања со мене можи да ти опнат и тебе бан како на соработник на непријатељот) инаку до сите форумџивки една порака, џабе се депилирате, шминкате, фризирате, деколтисувате, џабе арчите пари на миниќи, шлицеви и бањања во млеко.... Мене кај жена ми е најбитен карактерот и ентелигенцијата. Значи книги и речници в раце за да може да ме импресионирате (ако не ви оди интелектуалното може и миниќ и деколте - и јас сум чоек)
--- надополнето: 31 декември 2011 во 12:02 ---
За нова година нишо посебно бе ќе се завалам дома ќе отворам новогодишние пакетчиња од децата, и ќе се опкружам со чоколада и грицки пред ТВ и монитор, со едно око на форум со друго на порниќ, едната рака на маус другата в гаќи.
Пази да не почнеш да јадеш грицки и чоколадо со грешка рака.За нова година нишо посебно бе ќе се завалам дома ќе отворам новогодишние пакетчиња од децата, и ќе се опкружам со чоколада и грицки пред ТВ и монитор, со едно око на форум со друго на порниќ, едната рака на маус другата в гаќи.
а бе си повторувам јас со денови уназат мантра “Десна рака - КЛИК, Лева рака - DICK"Пази да не почнеш да јадеш грицки и чоколадо со грешка рака.
лудакЗа нова година нишо посебно бе ќе се завалам дома ќе отворам новогодишние пакетчиња од децата, и ќе се опкружам со чоколада и грицки пред ТВ и монитор, со едно око на форум со друго на порниќ, едната рака на маус другата в гаќи.
џек даниел?лудак
даниел ти да не си случајно?
Тој.џек даниел?
фала и ти си лудТој.
Поголем џек од него нимало ниќима.
фала и ти си лудЛет ...лудачиште едно...