Балкански X Factor

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Пф, што се секирате, ќе го вратат Перчоли. Не за џабе веднаш потоа идеше доле на екран за "гласај за оној кој сакаш да го задржиш" :icon_lol:. Малку парички не се на одмет.
Иначе, изборите на Кики беа на место, Емина според мене направи глупост со оној манекенон, коа уствари требаше да му даде зелено светло на рокерчето :cautious:.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Цела епизода,сеа ја пуштив па да видиме што е како е
--- надополнето: 18 декември 2013 во 02:27 ---
WoW дечкото што пееше од Џон Леџенд :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Лукијан воопшто не ми се допадна. Песната ја испеа чисто ама земањето воздух измеѓу стихови беше страшно за уши.
--- надополнето: 18 декември 2013 во 09:53 ---
Требаше девојчево да помине

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.219
Поени од реакции
37.853
Момци - ментор: Емина Јаховиќ Сандал
1. Лукијан Ивановиќ (Loreen - My Heart is Refusing Me)
2. Алекса Перовиќ (Сергеј Четковиќ - Кад би хтјела ти)
3. Харис Ќато (Jessie J - Who You Are)

Девојки - ментор: Кики Лесендриќ
1. Илма Карахмет (Зорица Конџа - Има један свијет)
2. Александра Брковиќ (Beyonce - Listen)
3. Тамара Милановиќ (Adele - Don't You Remember)
Ова се кандидатите кои одат директно во Live шоуата. Во заградата се песните кои ги пееја на аудициите, а линковите ве водат до настапите во Judges Houses.
Момци - ментор: Емина Јаховиќ Сандал
4. Петар Јојиќ Перчоли (Zdravko Colic - Živiš u oblacima mala)
5. Милош Бајат (Billy Idol - Rebel Yell)
6. Стефан Коковиќ (Zucchero - Baila Morena)

Девојки - ментор: Кики Лесендриќ
4. Катарина Јовановиќ (Dusty Springfield - Son of a Preacher Man)
5. Христина Вуковиќ (David Guetta ft. Sia - Titanium)
6. Александра Секулиќ (Adele - Skyfall)

Ова се тие кои испаднаа. Сепак, двајца од нив (едно момче, една девојка) ќе се вратат само во првата гала вечер, каде во натпревар со останатите двајца кои ќе се вратат од другите две групи, ќе се одбере само еден кој ќе продолжи понатаму.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Знаев дека Емина нема да го избере Милош, знаев! Штета, момакот растура, ама не им е X Factor материјал зашто ќе си држи до рокот...

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.033
Поени од реакции
8.352
Знаев дека Емина нема да го избере Милош, знаев! Штета, момакот растура, ама не им е X Factor материјал зашто ќе си држи до рокот...
Може да гласаш на фејсбук тука https://www.facebook.com/RaiffeisenClubSrbija/app_1421213158114693 ,па кој има повеќе гласови најверојатно ќе го вратат во X Factor.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508

Цела епизода,сеа ја пуштив па да видиме што е како е
--- надополнето: 18 декември 2013 во 02:27 ---
WoW дечкото што пееше од Џон Леџенд :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Перчоли беше 100 пати подобар од овој..... за овој можам да кажам дека беше и најлошиот од сите што пееја......... башка се прави некој си квалитетен пеач, а далеку далеку е од тоа :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.219
Поени од реакции
37.853
Еве ги и настапите на кандидатите кои испаднаа со друга песна (секој од кандидатите пеел по 2 песни, но во емисијата во вторникот прикажаа само по еден настап за секој кандидат):

Катарина Јовановиќ - Girl on Fire (Alicia Keys)

Александра Секулиќ - Hung Up (Madonna)

Христина Вуковиќ - Gold (Spandau Ballet)

Петар Јојиќ Перчоли - Станица Подлугови (Здравко Чолиќ)

Милош Бајат - Bed of Roses (Bon Jovi)

Стефан Коковиќ - Feeling Good (Nina Simone)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Перчоли беше 100 пати подобар од овој..... за овој можам да кажам дека беше и најлошиот од сите што пееја......... башка се прави некој си квалитетен пеач, а далеку далеку е од тоа :)
Сунѓер ај иди исцеди се па врати се ,ок

А чолата ,малата & малиот босанци нема што да бараат тука.Чолата е копија на чола која и да ми плаќаат не би слушал песна негова. Маливе се мали ,недооформени гласови.....

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Со вакви размислувања во шоу како X Factor НЕ, што ви е бе луѓе кој фактор го има тој Перчоли мајка му стара. И да, сепак ми е сумљиво сето ова, нашиве балкански верзии на вакви шоуа Идол, Операција Триумф не прават ништо за да од победникот направат вистинска ѕвезда. Се надевам овде нема да биде така, знам дека му следува албум и видео спот од Sony продукција, но сепак ми е сумљиво. Лукијан ја испеа маестрално All of me, од машките ми е фаворит, Даниел малку под него. Тамара, Александра и Илма female fave.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сунѓер ај иди исцеди се па врати се ,ок

А чолата ,малата & малиот босанци нема што да бараат тука.Чолата е копија на чола која да ми плаќаат не би слушал песна негова. Маливе се мали ,недооформени гласови.....
За малиов Босанец и за Илма целосно се согласувам ( јес да Илма има некаков глас). А за Перчоли можам да кажам дека е еден од најдобрите кандидати.

Иначе нормализирај се и види дека воопшто не пее добро 18годишникот..... си мисли дека кој знае каков глас има...... требаше наместо него Перчоли да влезе :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За малиов Босанец и за Илма целосно се согласувам ( јес да Илма има некаков глас). А за Перчоли можам да кажам дека е еден од најдобрите кандидати.

Иначе нормализирај се и види дека воопшто не пее добро 18годишникот..... си мисли дека кој знае каков глас има...... требаше наместо него Перчоли да влезе :)
Чекај ти викаш дека чола кој си кажува сам дека е он победникот и истиот тој кој е копија на чолич е подобар од овој шо пееше од џон леџенд?
Дај не заебавај ова е Хфактор ,не делот од вашите 5мин во кој луѓе ги емитираа познатите.
Нема место за имитатори на хфактор,се надевам дека ке се покаже тоа на гласањето за враќање.
А овој што ја испеа all of me мене ми беше 35047932418пати подобар од чола.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе што бидна со тој нашиот Даниел, не пројде? Зш така?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Абе што бидна со тој нашиот Даниел, не пројде? Зш така?
Пројде, наредна недела ке се одлучува дали ке иде уште понатаму :)
--- надополнето: 19 декември 2013 во 23:02 ---
Со вакви размислувања во шоу како X Factor НЕ, што ви е бе луѓе кој фактор го има тој Перчоли мајка му стара. И да, сепак ми е сумљиво сето ова, нашиве балкански верзии на вакви шоуа Идол, Операција Триумф не прават ништо за да од победникот направат вистинска ѕвезда. Се надевам овде нема да биде така, знам дека му следува албум и видео спот од Sony продукција, но сепак ми е сумљиво. Лукијан ја испеа маестрално All of me, од машките ми е фаворит, Даниел малку под него. Тамара, Александра и Илма female fave.
Му текнува на некој на победникот на ОТ? :icon_lol:
Незнам, мислам некој го стави видеово тука, ама еве како завршуваат овие што ке ти прават ѕвезди. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom