Балканска федерација

Член од
20 март 2005
Мислења
163
Поени од реакции
1
првиот е тоше проески а девоjката е каролина гочева.тоа е моjот одговор на тврдениjата на гарфилд дека бугарите били татари со коси очи:)

ink

Член од
19 август 2005
Мислења
144
Поени од реакции
0
Bugar:"Bugarija i Grcija ne se primeni vo EU zatoa sto im preci imeto Makedomija!"

1.Balgaria ne e v EU a e kandidat za clenstvo.
2.Balgaria prizna PARVA Republika Makedonija s tova ime i lobira Rusia i Turcia da napravqt sashtoto.Taka che da se kazva che imeto Makedonija prechi na Balgaria e glupost i laja.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
JadeFox напиша:
Kakva koincidencija, a jas vo Spanija vidov eden kako skinat od tezga od malo pazarce vo sred Skopje, prasav sto e a toj mi rece ROM!
A posle ste bile svavjani t.n.sloveni
Сељо, после ова одиш на мало подолго ладење. БиваТ?!!!

Види си националната убавица Митко, па потоа оди на бан и ти.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Хехехехехе....ќе пукнам од смеење....како си се наместија самите....-Ова чувашиве ептен се палат како сува слама и тотално не се свесни како си го кркаат после.:pos::pos::pos:
-Гарфилд брат, од мене зелено!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Senkjo, senkjo, кога не сакаат да се освестат и барем извинат што гнасат по форуми со своите небулозни и непоткрепени никаде освен во нивните извитоперени умови планктонско-амебоидни, како и за се воопшто досега тогаш немам друг избор освен да ги оставам во мрак и понатаму.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Инаку, за сите кои не знаеле, кликнете на гугл, напишете Miss Bulgaria одете на images и на првата слика која ќе ви се појави кликнете, а за да не се мачите (она е за неверни томовци) еве ви како изгледа, после нека лае некој дека не се татарлаана чувашка:

ink

Член од
19 август 2005
Мислења
144
Поени од реакции
0
Ot edin chovek ne moje da se kaje che cqlata naciq e takava.Idete i vijte naprimer v
www.snimka.bg
i razgledaite poveche hora i togava kazvaite koi tatarin i cuvsh i koi neznam si kakav.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Видиш, нема потреба да ти кажам дека си глуп, сам се местиш.

Па мамата, ако ви е убавица/красавица, од цела Балгарја ака Нов татарстан или окупирано источно царство, зимварана од широките народни маси, како да не цениме според неа дека сте сите вие такви т.е заникадеи позџаникаде.

нејсе, еве, да ти нацртам. Ако Мис на Бугарија е косоока татарочувашка, избрана од неброено други моми од Бугарија, како да не речеме дека гените влечат и пискаат: БИРАЈТЕ КОСООКА КИРГИСКА, ТАТАРОЧУВАШКА.
Или сте сите такви (чест на окупираните македонци).

Ај рест мај кејс!

П.С. Оние нормалните...е тие се окупирани македонци со измиени мозоци од вашата татарочувашка пропаганда.

ink

Член од
19 август 2005
Мислења
144
Поени од реакции
0
Vseki blgarski grajdanin ima prava i nqma znachenie dali e turcin,tatarin,mongolec,anglichanin,germanec ili kakvto i da e.Balgarski grajdanin li e ima pravo da se qvqva na vsichki konkursi, bilo to za miss Balgaria ili za kakvoto i da e.
Nie kazvame :"Edna ptichka prolet ne pravi."Vij sam dali sme takiva.Bil li si nqkoga v BG,vijdal li si balgarin ili govorish ei taka?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Абе татар чувашки, неброено пати сум бил во Бугарија, сум ја прошетал речиси целата. Факт е дека 85% сите личите како јајце на јајце во очите, татарска сорта во најголем дел. Затоа не мрчи многу, види се во огледало после зборувај. Ако се разликуваш од своите сограѓани значи не си бугарин туку како што напиша Гарфилд, македонец со измиен мозок од татарочувашката пропаганда.

Член од
5 февруари 2006
Мислења
10
Поени од реакции
0
Hahahahahahaha
A sta, vi jedni drugima, znaci makedonci bugarima i obrnuto prebacujete da ste tatari? Ovakvo nesto jos nisam video!
Jese li vi salite...
Onaj lisica vam kaze koja je razlika, bugari jesu tatari a vi ste bugarski cigani!
Ipak ste braca, je ste i u Aziji i na balkanu - komsije!!!!
Hihihihihihihihi

Член од
25 ноември 2005
Мислења
26
Поени од реакции
0
Mandrak напиша:
Абе татар чувашки, неброено пати сум бил во Бугарија, сум ја прошетал речиси целата. Факт е дека 85% сите личите како јајце на јајце во очите, татарска сорта во најголем дел. Затоа не мрчи многу, види се во огледало после зборувај. Ако се разликуваш од своите сограѓани значи не си бугарин туку како што напиша Гарфилд, македонец со измиен мозок од татарочувашката пропаганда.
A shto sa ovaj lugje:

Miss na Makedonija FINALISTKI

Moma broj 1.

moma br. 2

moma br.3

Politicari:

Tose na Tatarvisia 2006:kez:

Goceva na Tatarvisia 2005:je:

Член од
2 февруари 2006
Мислења
53
Поени од реакции
0
I sto sega?
Sah-Mat!
I ednite i drugite se, izgleda tatari!
E sto da pravime? Izgleda deka ke prodolzime da si ziveeme kako i do sega, suratite pokazani ovde ziveele i pred 10 i pred 20 godini, pa eve, zivi sme i zdravi....

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Од предлог за балканска федерација, постовите паднаа на прикачување сликички на моми, фраери и курајбери :icon_lol:
Некои овде многу „високо“ ги покажуваат своите цивилизацкиски вредности, ќе ги потенцирам особено комшиите ни од истокот кои во секој поглед се поставуваат повисоко од нас.

Би било убаво да се придржиме на темата.

Kajgana Shop

На врв Bottom