Бакнување

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Бакнување..

Ахх, некогаш навистина може да каже повеќе од зборовите..
Се гледа кога бакнежот е ради реда ,кога е поради љубов кога е поради страст :)
По бакнежот најлесно се препознава расположението на партнерот , се на се битен аспект од врската :)
Немора да значи секогаш. До скоро мислев мислев дека некои навистина добри бакнежи се од љубов, но испадна дека партнерката е стварно вешта во бакнување, а со тоа и прикривање на чувствата.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Додека се бакнував со едно девојче ја гледав во очи за да видам дали и значи нешто бакнежот или пак се бакнува онака, ради реда. Ама неа и беа затворени очите и да не испаднам јас идиот си ги затворив моите со мислата дека и значи мојот бакнеж

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Додека се бакнував со едно девојче ја гледав во очи за да видам дали и значи нешто бакнежот или пак се бакнува онака, ради реда. Ама неа и беа затворени очите и да не испаднам јас идиот си ги затворив моите со мислата дека и значи мојот бакнеж
Од каде знаеш можда е месечарка.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
јааа.. и да е ради реда ги затворам очите пош глупо е да зјапаш во фацата од партнерот толку блиску... ме болат после очите...
а тоа не значи дека партнерот (не) ми значи

инаку обожавам да се бакнувам... со дечко ми се растураме од гушкање поради што и го обожавам...
ептен сме компатабилни во бакнувањето...

искрено мразам коа некој ке ми го стави јазикот у грло ( тоа ваљда ми е од љубомора што имам јазиче колку да се рече дека имам па неможам никому да му го пикнам до в желудник ) или коа ке ме излигави... тогаш колку и да е згоден и неопходен го испраќам на вечните ловишта... ако не се бакнува убаво - пиши пропало

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Па јас не реков дека зјапам стално во неа кога се бакнувам, туку сакав само да проверам дали и значи нешто.
Btw. Не би сакал да сум на место од дечко ти ако во "жарот на страста" отиде подалеку со јазикот :back:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Па јас не реков дека зјапам стално во неа кога се бакнувам, туку сакав само да проверам дали и значи нешто.
Btw. Не би сакал да сум на место од дечко ти ако во "жарот на страста" отиде подалеку со јазикот :back:
умен си е тој..
си знае

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
abe dodeka ja baknuvam sakam cel universum da go goltnam i da povrajkam zvezdi
okeanski branovi da se razletaat po nasite usni

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Темава ја немав видено.Ги прочитав сите постови сега...Ми дојде некоја желба мајкеми:)
До сега значи едно девојче ме има сломено со бакнеж.Буквално ме сломи,и со вештината и со мирисот на нејзината уста, и со се...
Незнам дали тоа беше дека бев заљубен у нејзе врска неам.Или како што кажа Мистичен сме биле компатибилни.
Иначе сакам нежни бакнежи,го сакам шмукањето на долната уста:)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
abe dodeka ja baknuvam sakam cel universum da go goltnam i da povrajkam zvezdi
okeanski branovi da se razletaat po nasite usni

Посебен начин на доживување, закон. :pos:

Бакнежот ми е веома битен. И во мување и во врска. Во мување, како знак за добар помин...во врска, како знак за добар почетак...Џабе се, ако бакнежот не ви оди, т.е. не го доживуваш посебно со личноста.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Абе ако бакнежот не чини.. Ништо не чини..

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Најважна работа е бакнежот, без разлика дали е мувачица/јебачица или дали ти е девојка.
Ако ја нема потребната магија (читај, сексипил еротичност, страв итн...) тогаш работава не е како што треба, и треба да се мења акумулатор под итно. :pos:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Јас уживам да се бакнувам, без разлика дали се работи за долги и сочни (читај: лигави) бакнежи или кратки бакнежи со допирање на усните и без јазици, шмукнување на долната усна, лижнување на горната...и така натаму :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom