Бакнеж при прво запознавање или потоа?

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Нема ништо интересно во тоа. Каде е во тој случај слаткото исчекување од некое време и сите пеперутки додека се случи? Јас не сум за:)

Adr1anA

NAUGHTY GIRL
Член од
12 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
4
ако ми се допаднал многу може да го бакнам одма..ама другиот ден си викам -требаше да се помачи малку-:icon_lol: нема врска,бакнежот е ок и на прво излегување.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
И јас сум за! Ако ми се допаднала и има взаемна искра, жар, тогашш, дефинитивно да. Зошто да се мачиме ако тоа го сакаме. А, најслатко ми е тоа да го стори девојката, онака, во стил, те грабнува за глава и бакнеж. Мммммм....убајни.

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Подобро е веднаш да се "случи" бакнежот за да видиш дали ќе има пеперутки:angel1:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Adr1anA напиша:
ако ми се допаднал многу може да го бакнам одма..ама другиот ден си викам -требаше да се помачи малку-:icon_lol: нема врска,бакнежот е ок и на прво излегување.
Адријана, Александра ми објаснуваше која ви е финтата у сето тоа, Ане ми ја направи на мене, и успеа само затоа што беф у безвезна состојба па ја остаиф да се праи фраерка.

Мене не ми се допаѓа тоа!

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Зависи. Гледам да е на првото запознавање.. после работите полесно се одвиваат. После бакнежот некако си поопуштен, послободен, повесел..:icon_roll Е сега доколку типот се срами а јас сакам да го бакнам ја превземам ситуацијата во мои раце, додека не се отсрами и после сме на иста фрекфенција.:wink:

Adr1anA

NAUGHTY GIRL
Член од
12 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
4
Tonchie напиша:
Адријана, Александра ми објаснуваше која ви е финтата у сето тоа, Ане ми ја направи на мене, и успеа само затоа што беф у безвезна состојба па ја остаиф да се праи фраерка.

Мене не ми се допаѓа тоа!
најмалку што сакам е да се праам фраерка- ако ми се свига типот ептен -ок може да се случи одма -ако ми се свига ама не доволно оставам за понатака.

Член од
13 септември 2005
Мислења
25
Поени од реакции
0
Ако сум сигурна во чуствата, ми се свиѓа типот, да - одма бакнеж, ако не сум сигурна, тогаш не, ќе си поиграм ќе флертувам некое време :)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
мене ме нервира што увек треба д апотегне мужјакот :(

Adr1anA

NAUGHTY GIRL
Член од
12 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
4
па полесно е да акнеш корпа него да ти акнат- замисли она му иде да го бакне а овој се трга...додека машките се навикнати на тоа или па помалку се замараат -ако биде ок ако не пак ок-

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Adr1anA напиша:
па полесно е да акнеш корпа него да ти акнат- замисли она му иде да го бакне а овој се трга...додека машките се навикнати на тоа или па помалку се замараат -ако биде ок ако не пак ок-
:ne:
Машко тешко да ти се тргне ако ти му се пуштиш.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Pa sto znam...
ok e.Ne e nisto strashno.Jas vidov tema na forumov "seks na prva vecer", pa ne vidov deka mnogu se izjasnija protiv toa (?!), pa sea za eden baknez:))
Mislam deka baknez na prv sostanok e sosema ok !:)

Kajgana Shop

На врв Bottom