Бакнежот издава

Член од
17 февруари 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
da da u ptavo e i temava i lugevo
baknezot izdava devojkami nekolku puti me fatila

Член од
28 февруари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
Duki [0_0] напиша:
da da u ptavo e i temava i lugevo
baknezot izdava devojkami nekolku puti me fatila
Ke moze malku podetalno kako te fatila devojka ti bas me interesira

N

NeMiRnA

Гостин
Mislam deka ne e stvarta kakov e baknezot tuku so koi cuvstva e prosleden,dzivenja,nacin na disenje,vozbudenost odnosno onie peperutki vo stomakot,koa ke gi snema se e gotovo go nema ni zadovolstvoto ni strasta.Sekogas zabelezuvam kako reagira decko mi na baknezite,osobeno milo mi e od koga ke me bakne vo usta i koga ke gi otvoram ocite e so nasmevka na liceto i nezno me gusne,a recis sekogas e taka,sto bi bilo da ja svrti glavata i da si produzi so nekoj nepovrzan muabet.Neznam kolku me sfativte sto sakav da kazam. :)

П

Петар-МКД

Гостин
Немора да значи, секојпат е сладок.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Петар-МКД напиша:
Немора да значи, секојпат е сладок.
Да, да, да.. така е! Секој бакнеж е сладок и полн со емоции. Особено ако е некој како овој мојот во потписот, јасно е се.. Меѓутоа мене не ми беше муабетот дали бакнежот е сладок или не е сладок. Ај да се цитирам за потсетување..

Дали видот и „јачината“ на бакнежот можат да откријат што се случува во врската?

Кога партнерите ќе почнат се почесто да се бакнуваат во образ, тоа значи дека врската е при крај. Според тоа логично е дека подолготрајните и посочни бакнежи ни откриваат хармонична и среќна врска. Таквите бакнежи се знак и на страстни и стабилни сексуални односи. Бакнежот е најголемиот предавник во интимната врска која е во криза. Се согласувате?
:coffee:

П

Петар-МКД

Гостин
Секогаш може да се забележи дали нешто не е во ред во врската или во моменталната ситуација од бакнежот. Кога девојката го сака тоа кратко и кога не мисли во тоа, тогаш сигурно причината е во машкото (зборувам за конкретен пример).
Но, оние, топли и долги бакнежи, во кои се осеќа дека има емоции и љубов, кажува дека во врската е се во ред, и дека има љубов, доверба, другарство, меѓусебно разбирање...

stefano

confused remorse
Член од
22 февруари 2006
Мислења
34
Поени од реакции
1
Бакнежот сам посебе може да издаде али мислам дека знае и да лаже исто толку добро колку и личноста која го дава. Мислам дека најважниот момент е оној по бакнежот и ако саканиот/саканата те погледне во очи, си поќути и слатко и нежно се насмевне, тука нема многу место за несигурност и сомнеж. Сепак, никогаш не можеме да бидеме сигурни, понекогаш зависи и од самата ситуација и расположението на партнерите.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
♥ Every day of my life, I'm forced to add another name to the list of people who pissed me off! ♥

Бич имам маичка со текстов да не си ме видела со маичката? ХЕХЕ

Инаку за бакнежот зависи од многу работи дали е прав бакнеж или е рутински или е онака или е.... не е битно каде ке биде страсен краток долг образ и било каде. битно е како е "изведен" мислам да кажам (емоции, внимание, возбуда, и др.. бла бла натаму)

Образот е супер за бакнување зашто да биде забранет со генерализирање дека ако не е француски не е бакнеж.

:)

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
The`bItCh напиша:
Да, да, да.. така е! Секој бакнеж е сладок и полн со емоции. Особено ако е некој како овој мојот во потписот, јасно е се.. Меѓутоа мене не ми беше муабетот дали бакнежот е сладок или не е сладок. Ај да се цитирам за потсетување..

:coffee:
Kolku ne e sekoj baknez sladok ali aj. I ako spored tebe bukvalno sekoj baknez e poln so emocii, kako togas ke vidis preku baknezot deka nesto ne ok?:coffee:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
ThA-BiTcH напиша:
Kolku ne e sekoj baknez sladok ali aj. I ako spored tebe bukvalno sekoj baknez e poln so emocii, kako togas ke vidis preku baknezot deka nesto ne ok?:coffee:
Сега моментално, секој бакнеж ми е сладок, најсладок.:baeh::wub:
Ако ти буквално го сфати мојот пост не сум јас крива:icon_lol:, најчесто бакнежите се исполнети со емоции. Кога сакаш де. Кога ќе престанеш да ги чувствуваш тие “емоции“ при бакнувањето ќе знаеш дека нешто не е во ред. Кога земањето воздух, воздивнувањето, возбуденоста и реакциите на партнерот после бакнувањето ќе се променат, кога наместо да те погледне во очи и да ти каже те сакам, тој ќе се ѕвери лево-десно.. уосталом - кога партнерите ќе почнат се почесто да се бакнуваат во образ, тоа значи дека врската е при крај. Според тоа логично е дека подолготрајните и посочни бакнежи ни откриваат хармонична и среќна врска. Таквите бакнежи се знак и на страстни и стабилни сексуални односи. Бакнежот е најголемиот предавник во интимната врска која е во криза.:wink:

Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
бакнежот кажува многу,но не мора да значи. Сепак може да те издаде.

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
sho znam jas pak mislam obratno od toa shto mnogu lugje imaat staveno. jas mislam deka bash tie baknezi u obraz i kratkite baknezi vo usta shto ne traat ni sekudna se povekje znacajni od tie dolgite 'strasnite'... na pocetokot na sekoja vrska ima period koga im se ide da se izedat, se lapaat 24/7 i ednostavno povekje im e interesno otkolku znacajno. ali odkoga ke pomine toj 'medeniot mesec' (ili 2-3:) ) doagja intimniot del od vrskata. i bash toj baknez shto ke mu/i go dadis vo obraz dodeka sedite vo drushtvo ili pa toj kratkiot baknez shto ke mu go dadish posle dolgiot baknez za dobra nokj zatoa shto nemozes da si pomognes, bash tie baknezi najmnogu znacat.

a za toa dali baknezot izdava, ne znam valjda zavisi od covekot. jas dodeka bef vo edna vrska (dosta beshe monotona) pamtam bash edenas se baknavme i posle baknezot mi kaza deka stvarno togas znael deka go sakam zatoa shto pri toj baknez mu se skinale nozete radi nachinot na koj shto sum go baknala. a nemashe vrska...;P nitu go sakaf, a nitu pak mislef na toa...mislef shto da nosam utredenta za ispagjanje...mozda i jas dobro lazham sho znam;)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Бакнежот издава и тоа како. Дали е крај или пак љубов се гледа по бакнежот дефинитивно, барем тоа неможе да се излаже, дали сакаш да си со таа личност или не.

Член од
17 октомври 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
zavisi se od partnerite...zavisi od situacijata...i mnooogu mnooogu XxX faktori...
ali ako uste prviot baknez ne mi e po merak znam od toa niso ne biva...:))

Kajgana Shop

На врв Bottom