- Член од
- 17 февруари 2006
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 0
da da u ptavo e i temava i lugevo
baknezot izdava devojkami nekolku puti me fatila
Ke moze malku podetalno kako te fatila devojka ti bas me interesiraDuki [0_0] напиша:da da u ptavo e i temava i lugevo
Да, да, да.. така е! Секој бакнеж е сладок и полн со емоции. Особено ако е некој како овој мојот во потписот, јасно е се.. Меѓутоа мене не ми беше муабетот дали бакнежот е сладок или не е сладок. Ај да се цитирам за потсетување..Петар-МКД напиша:Немора да значи, секојпат е сладок.
Дали видот и „јачината“ на бакнежот можат да откријат што се случува во врската?
Кога партнерите ќе почнат се почесто да се бакнуваат во образ, тоа значи дека врската е при крај. Според тоа логично е дека подолготрајните и посочни бакнежи ни откриваат хармонична и среќна врска. Таквите бакнежи се знак и на страстни и стабилни сексуални односи. Бакнежот е најголемиот предавник во интимната врска која е во криза. Се согласувате?
Kolku ne e sekoj baknez sladok ali aj. I ako spored tebe bukvalno sekoj baknez e poln so emocii, kako togas ke vidis preku baknezot deka nesto ne ok?The`bItCh напиша:Да, да, да.. така е! Секој бакнеж е сладок и полн со емоции. Особено ако е некој како овој мојот во потписот, јасно е се.. Меѓутоа мене не ми беше муабетот дали бакнежот е сладок или не е сладок. Ај да се цитирам за потсетување..
Сега моментално, секој бакнеж ми е сладок, најсладок.:baeh::wub:ThA-BiTcH напиша:Kolku ne e sekoj baknez sladok ali aj. I ako spored tebe bukvalno sekoj baknez e poln so emocii, kako togas ke vidis preku baknezot deka nesto ne ok?