Бакнежот издава

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Во принцип, не е важно каде е бакнежот. Ако ја нема онаа хемија која сте ја почувствувале првиот пат (ако сте ја почувствувале) тогаш јасно е дека врската оди во неповрат, односно се ближи кон крајот. На пример, ретко, ама сепак, се поткарувам со мојата девојка. Ама сепак, кога ќе ме бакне, било во образ или дали ќе ме залапа, сеуште е тука оној жар, бакнежот е сочен како и до тогаш. Знам дека караницата не влијаела на врската (сеуште).

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Јас мислам дека издава, и тоа како. А многу ми е битен и првиот бакнеж со типот...

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
издава.. сигурно. И кога се бакнувате. .. кога нешто врксата не штима се осеќа дека нема чуства, емоции во бакнувањето ... нормално пак ви е убаво сепак е бакнеж ама не е тоа тоа кога недостасува главната состојка.. .

Sasence

V.I.P-very important princess
Член од
21 ноември 2005
Мислења
154
Поени од реакции
1
Темата е во ред...но лично јас би го осетила крајот на врската и без бакнеж :cheeky2:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
издава па по некогаш има мн повеќе во бакнежот отколку во сексот :):):)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Бакнежот во образ ама баш никаква врска нема со тоа крај на врската.. Онака лапањата исто немаат врска.. Може да тече све ко подмачкано во врската али да не му е на секој секад до лигаење нели? :smir:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Бакнежот во образ ама баш никаква врска нема со тоа крај на врската.. Онака лапањата исто немаат врска.. Може да тече све ко подмачкано во врската али да не му е на секој секад до лигаење нели? :smir:
Па не мора да му е. Едноставно топлината на бакнежот, начинот на кој те бакнува кажува, не е битно дали е француски бакнеж или онака мал бакнеж.

Член од
17 декември 2007
Мислења
57
Поени од реакции
1
Ovaa mojata saka da i go butam jazikot do grkljan ja sve se mislam deka e perverzna luge pomagajte zbunet sum

Член од
18 декември 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
Токму така инаку што мислиш како би ти кажала особено ако е срамежлива. Размисли па пробај па кажи ни (освен ако не е тајна :) ) Поздрав!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ovaa mojata saka da i go butam jazikot do grkljan ja sve se mislam deka e perverzna luge pomagajte zbunet sum
оф лелеееее :pos2:

пробај купи и банана и гледај како ќе ја јаде пред тебе...тогаш гарант ќе се издаде....ццццц :jaj::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
3 април 2008
Мислења
64
Поени од реакции
11
Издава. Ако почесто се бакнуваш во образ отколку во уста, или пак општо-поретко се бакнуваш (зборам за интимните моменти, не за во јавност), тогаш нешто „не штима” во врската. Не би рекол дека мора да значи дека е „при крај”, туку дека некои работи не функционираат како што треба.

Може да е поради недостаток на секс (страст), презаситеност (и тоа се случува) или неверство.
Тотално се сложувам... :eek:jea:
А и сеуште да постојат чести бакнежи, пак можеш да осетиш кога заладуваат... Дури и во секс можеш да глумиш, ама бакнежот дефинитивно не! Ако веке страста почнала да испрува, ти треба 'нов облак' за да си ја вратиш назад...

:love2:

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Добив критики од девојка ми зашто нејќу да ја бакнувам во јавност, јас на тоа реагирав веднаш и ја бакнав во чело, таа се наљути и сега ми е скар, јас и објаснувам дека бакнеж во чело ми значи дека и давам respect, јеби га перверзно ми е да се лапам во јавност, за секс во јавност може, нема проблем ама бакнежот ми е нешто премногу интимно и свето . . .

С

сашенко

Гостин
Добив критики од девојка ми зашто нејќу да ја бакнувам во јавност, јас на тоа реагирав веднаш и ја бакнав во чело, таа се наљути и сега ми е скар, јас и објаснувам дека бакнеж во чело ми значи дека и давам respect, јеби га перверзно ми е да се лапам во јавност, за секс во јавност може, нема проблем ама бакнежот ми е нешто премногу интимно и свето . . .
Not sure if serious :confused:

Дејанчо прв пат во животот слушам (читам) вакво нешто и уште неможам да се изначудам.Зарем е воопшто можно ова?Секс во јавност за тебе нема проблем, па кој сака нека види, нека снима нека прави шо сака, а премногу ти е тешко девојката да си ја бакнеш (ко што треба) во јавност? Па човече пробувам да те замислам со идеалната девојка за тебе (замислена сега) како изгледа една ваша прошетка до парк.Замислувам цел ред клупи под дебела убава сенка, поседнати млади парови како се галат и бакнуваат, само ти си ја натртил твојата девојка на клупа и маваш аналка:pos:.Извини ама стварно неможам да го сварам ова шо го пиша.И на прв дејт како им викаш на девојките ако дојде до бакнеж? Извини неможе да те бакнам сега, ако сакаш може до грмушката па да свршиме работа, ама непријатно ми е вака надвор да се лапаме :confused:

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
СаШеНкО поздрав, ти би се лапал ли пред толку народ со девојка ти? Мислам конкретно денес на прославата?

Kajgana Shop

На врв Bottom