Бакнежот издава

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Дали видот и „јачината“ на бакнежот можат да откријат што се случува во врската?

Кога партнерите ќе почнат се почесто да се бакнуваат во образ, тоа значи дека врската е при крај. Според тоа логично е дека подолготрајните и посочни бакнежи ни откриваат хармонична и среќна врска. Таквите бакнежи се знак и на страстни и стабилни сексуални односи. Бакнежот е најголемиот предавник во интимната врска која е во криза. Се согласувате?:raz:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Не...
Јас па многу често си го бацувам во образ дечко ми, убаво ми е така, нејќам 24/7 да се лапам со него ко идиот некој. Многу ми се слатки тие бакнежи во образ.
Јас мислам дека ако се почесто и почесто ќутите коа сте еден со друг...тоа го издава крајот...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас мислам дека бакнежот и тоа како го издава крајот на врската. Не да биде тоа кога и да се видиш и колку и да сте заедно само да се лапате, туку кога сте сами, пред секс, низ секс итн. Ако ги нема страстните бакнежи мислам дека нешто фали или се изгубило неповратно, најверојатно ...

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Се согласувам со муабетот од Дивнето и само да додадам дека
кога ке почне да ги снемува бакнежите било да се во образ или тие посочните .. тогаш се насетува крајот на врската, а нема врска тоа дали се во образ или не со крајот на врската

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Издава. Ако почесто се бакнуваш во образ отколку во уста, или пак општо-поретко се бакнуваш (зборам за интимните моменти, не за во јавност), тогаш нешто „не штима” во врската. Не би рекол дека мора да значи дека е „при крај”, туку дека некои работи не функционираат како што треба.

Може да е поради недостаток на секс (страст), презаситеност (и тоа се случува) или неверство.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
The`bItCh напиша:
Дали видот и „јачината“ на бакнежот можат да откријат што се случува во врската?

Кога партнерите ќе почнат се почесто да се бакнуваат во образ, тоа значи дека врската е при крај. Според тоа логично е дека подолготрајните и посочни бакнежи ни откриваат хармонична и среќна врска. Таквите бакнежи се знак и на страстни и стабилни сексуални односи. Бакнежот е најголемиот предавник во интимната врска која е во криза. Се согласувате?:raz:
Potpolno.I da mi rece deka ne me saka poveke,baknezot ke go dokaze sprotivnoto:icon_lol:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Бакнежот е составен дел на љубовта..... доколку тој или таа почне да не го применува толку... или при самата примена го нема тоа што треба да го има.... страст пред се.... тоа е потсвесно искажување дека почнало да се оди надолу.... па чак и тие основните бакнежи на образ... наутро пред да одиш на работа.... навечер пред да заспиеш... и тнт.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ne може, никако, аман заман, никако. Зошто!? Не кажувам.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
И јас мислам дека бакнежот издава. Кога ќе почнат да се намалуваат страсните бакнежи а се зголемува бројот на бакнежи во образ јасно дека нешто не е во ред. Зборувам за време кога сте/сме сами со партнерите. Бакнежот е поинтимен од голотијата во креветот. Тој во себе го содржи првото покорување и последното предавтсво.

Еден бакнеж кажува многу..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Еден, ако е прв, ако е втор, трет и понатаму не кажува ништо, по првиот бакнеж, само срцето и љубовта кажуват јасни пораки.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
The`bItCh напиша:

Се согласувам со болдираното зашто тоа сепак укажува на делот кој е наведен „интимна врска„.
Но не сметам дека другите бакнежи значат криза во врската. Напротив, сите други бакнежи можат да значат изливи на нежности и емоции кои сепак се поприкладни за места надвор од интимата. Лично за мене глупаво е лигавење со сочни бакнежи изложени на јавноста... која е целта?:coffee:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Zavisi do partnerot... site se razlicni... no smetam deka baknezot navistina izdava, a toa za baknezite vo obraz nema vrska zatoa sto nekoj e taka romanticen pa taka ja iskazuva ljubovta (normalno nema da bidat samo baknezite vo obrazite:))... Delumno se soglasuvam soThe`bItCh...Baknezot izdava!

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
како што знае да каже владо, „бакнежот е средба најубава на свет, мост на кој си идат душите во пресрет“. е кога си дојдат душите во пресрет меѓу себе знаат да си кажат многу работи кои тешко се кажуваат со зборови. ах тие бакнежи знаат и да издадат... :love2: :icon_roll

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
sagaqua напиша:
Се согласувам со болдираното зашто тоа сепак укажува на делот кој е наведен „интимна врска„.
Но не сметам дека другите бакнежи значат криза во врската. Напротив, сите други бакнежи можат да значат изливи на нежности и емоции кои сепак се поприкладни за места надвор од интимата. Лично за мене глупаво е лигавење со сочни бакнежи изложени на јавноста... која е целта?:coffee:
Ај лав Сагага, навистина.

Kajgana Shop

На врв Bottom