Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Ај пак види што збориш.Нема ова да го викаш на 22 мај.Сакам да речам,во секој случај ќе ти биде криво без оглед дали (ако победи Интер) тоа ќе биде затоа што бил подобар или послаб.
Нормално бе луѓе, и мене и тебе и на сите навивачи ќе ни биде криво ако загуби Баерн, истото важи и за навивачите на Интер. Нема тука чудење и думање тоа е факт.
Работата беше, барем јас како што пишав погоре, нека победи подобриот, тој што ќе си заслужи. За тоа кој сакаме ние да победи, се знае.:wink:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ај пак види што збориш.Нема ова да го викаш на 22 мај.Сакам да речам,во секој случај ќе ти биде криво без оглед дали (ако победи Интер) тоа ќе биде затоа што бил подобар или послаб.
Очигледно не се разбираме ти пишав и ПП

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Зошто сте го ставиле Интер на анкета? На анкета треба да има со колку разлика ќе тепа Баерн Минхен.

Би ставил 1000 денари у кладилница сингл дека Баерн ќе тепа?

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Јас сум за Интер.

Прогноза 0-1

P

PoisonLady

Гостин
Ма би играл и точен резултар 4-0 :smee::smee:
Ех сега...кога Баерн ќе му даде на Интер 4 гола,да ми се јавиш. Ем целата екипа на Интер е практично бедем,ем се работи за финале.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
За Интер. Пошо има помалце титули :))

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе навивам за Интер само поради Пандев, па се надевам дека ќе ги победат Баварциве:)

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Интер, и само затоа што е Пандев таму... Иначе не можам да ги поднесам....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.570
Стискам палци на баерн, затоа што ги мрзам Мурињо и Интер. Сепак мала предност му давам на Интер, но сите карти се отворени :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Во финалето ќе навивам за Интер,веќе од познати причини(Пандев).Инаку да Пандев беше во друга екипа ќе навивав за Баерн Минхен.Сакам Пандев да го подигне пехарот

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Кај испадна датумов 22 :jaj: Баш дента тргнуваме на екскурзија :(

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Неутрално ќе гледам на финалето а мислам дека ќе победи Интер имаа јак состав и по долго време стигнуваат волку далеку и мислам дека ќе освојат.Имаат добар стратег,играчи,јаката одбрана придонесува многу.Исто така Баерн не треба да се отпише навистина штета за Рибери што нема да игра иако на секој играч сон е да игра во финале на ЛШ он тоа нема да може да го игра а е одличен играч.Исто така Мота нема да игра во финалето навистина поради ништо не беше тоа за црвен картон повеќе беше глума од Серхио,ќе гледаме интересно финале.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ако игра пандев ќе навивам за интер, ако не тогаш ќе навивам за баерн :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom