БАЛКАНКАН

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Filmot e so eden zbor LUDNICA!
No za zal filmot e 100% realnost ama toa e.
Najfaca u filmot mi e Sefket Ramadani...kakva faca ej!

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Zakon e film4eto.....go obozavam. A najtazno u nego e sto ni ja pretstavuva realnosta takva kako sto e - sranje. Zna4i filmot ne e sranje, realnosta ni e sranje. (izvinete za re4nikov)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
ne e tolku jak kako so go reklamirat, ama aj..... pa dobar e..

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мене ми закон филмот,глумата се ми топ :aplauz:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Еве вака, не сум по струка ништо поврзано со филм, ама имам крв актерска, цел живот фаќам филмски детали и како дете ме учеа за актер. Ова е мојот "струќен" коментар: Генералн, филмот е топ. Приказна, супер. Реализација, солидно. Слики, кадри, светла, супер. Владо Јовановски, топ, Ѕвезда, добра, Адолфо Марџота, добар, Бранко Џуриќ, топ. К-15 катастрофа. Емил рубен, кастрофа, него го памтам доктор играше, многу лошо, уствари сите што играа бугари слабо, иако Петар Арсовски, играше гробар, ми се допадна ептен ама бидејќи го сакам енивеј. Не дека се лоши глумци, лошо им го спремиле бугарскиот. Се гледаше дека не е тоа прав бугарски. Супер црна комедија, го имам дома на ДВД, одличен филм.:zver:

Член од
11 ноември 2005
Мислења
316
Поени од реакции
6
Филмов го имам гледано најмалку 50 пати, и можам да кажам дека солидно го владеам текстот кој го имаат глумците во одредени сцени

Генерално земено, ОДЛИЧЕН ФИЛМ

Член од
22 август 2006
Мислења
497
Поени од реакции
1.000
филмот е во топ 3 од македонските филмови гледан ми е минумум 20 пати све е супер немам коментар....

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
А ИМА И СО ПУШКИ АА!???Мн добар филм.Имаме среќа шо не го глеале од европскиот парламент.После ни господ нема да ни помогне да влеземе во еу :pos2:

Член од
7 март 2005
Мислења
131
Поени од реакции
2
Ne znam zaso ne im se sviga na drugi ali za nasi standardi filmot e extra. Glumcite se super a i samiot film vredi da se glea.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
ok napraen film..ali PREKU k*R vise od makedonskava odnosno balakanskava patetika..dajte luge zivnete malce.....do koa krvista,ubivanja,kurvi i gnasotii???

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Koliko sam procitao od vas, skinuti cu ga ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom