А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.317
Поени од реакции
26.245
A Груевски од кампањата негова кога му лижеше гз на Велија,кога овој му сврти грб не му одговара сега А1.Него има ли луѓе што уште веруваат дека е до данокот:pos:
Не е до данокот, туку така му било ќејф некому, а Велија бил доволно глуп да му го дозволи тоа, исто ко Фиат денеска.:D

I

Iblis

Гостин
Па им даде ли пари ? Знаеш ли ти во нормални услови колку чини целодневно вртење на партиски спотови по телевизија? Милиони ! Со тие пари можеа да покријат дел од долгот,ама можеа..
Абе [music] Бранко е крив, а ти си неодолив.....[/music] (ова во стил на Принц) :pos::pos::tapp:

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
A Груевски од кампањата негова кога му лижеше гз на Велија,кога овој му сврти грб не му одговара сега А1.Него има ли луѓе што уште веруваат дека е до данокот:pos:
i do danokot e a i do peralkata pari
ako lapaa pari i oni moze ke premizea i nikoj nemase da znae
eden obicen graganin da ne plati nesto nekolku godini ke mu se zakacat volcite
a kamoli od 91
znaci i ednite i drugite znaele sto i kako
jebi ga nekoj mora da bide e+an na kraj

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Па и тука ли бе партиски поделени.Од оваа македонија никокоаш нема да биде држава бидејки овој народ секогаш ке се дели на ВМРОВЦИ и СДСМОВЦИ.Никогаш овој народ нема да се обедини за своите права бидејки имаме омраза меѓу самите нас.Велија одамна требаше да оди во келија,ама на А1 требаше да и остави да работи и да си ги плаќа долговите на рати.Па на која друга телевизија имаше такви квалитетни серии:Frends,CSI,Lost,Accordig to JIM,Two and a Half Man,итн итн.Која друга телевија еднаш пушти нешто слично на ова.Кој прв почна со синхронизација,додека на Сител по цел ден партизански филмови пуштаат А1 синхронизираше на македонски.А1 е медиум од кој сите треба да учат.И пак ке кажам Велија одамна треба да заврши кај е сега.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Еве што се појавува кога ќе ја отвориш страната на А1, www.a1.com.mk

Прегледај го приврзокот 32748
Ќе се вратат еден ден многу појаки, само Велија да не им е газда.

Да ја искористам шансава да им се заблагодарам за преносите од Црвена Звезда во пост СФРЈ периодот.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.023

Ќе се смени владата... па на Сител му се пишува истото, само што во случајот ќе биде Ѕинго.​

Во врска со А1, редно беше... сами си го бараа, премногу беа политички против, па пред влада, па снимање на бедни и сиромашни семејства во кој све за тоа била владата крива.​

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Ќе се вратат еден ден многу појаки, само Велија да не им е газда.

Да ја искористам шансава да им се заблагодарам за преносите од Црвена Звезда во пост СФРЈ периодот.
--- надополнето: Aug 2, 2011 3:53 AM ---
Ќе се смени владата... па на Сител му се пишува истото, само што во случајот ќе биде Ѕинго.
Нормално дека ќе се смени, кој не ги сака Игор Шема, Бране Капо ди Тути КАпи, Шеќерко ака Д Смартест Гирл ин Д Ворлд, Тито и по Тито Тито Петковски, и како шлаг на тортата,Бучко ака Чак Норис кој си го тепаше својот народ во Струга 2004 година.
Ќе се смени 2173 година.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се вратив од одмор и гледам А1 ја нема, не успеав да кажам ни goodbye :(

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
дај бе Тањја да ја вработат негде да чита вести,барем и го гледаме лицето :D

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
собирајте пари да ја купиме А1 и после сите ќе бидиме А1 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom