Јас сум на м тарифата имам 5г да знаеш дека 5г е достапно во Скопје, Куманово и Битола моменталнотогаш ако мигрирам на 1090 имам неограничен 5Г
Јас сум на м тарифата имам 5г да знаеш дека 5г е достапно во Скопје, Куманово и Битола моменталнотогаш ако мигрирам на 1090 имам неограничен 5Г
150gb+ 100net sefтогаш ако мигрирам на 1090 имам неограничен 5Г
ako zemes fiksen net (A1 net ili A1 Combo Box) i napravis Combo paket,.predplatata od 1099 ke ti bide 899. Ili ako ti e istecen dogovorot zemi samo sim.тогаш ако мигрирам на 1090 имам неограничен 5Г
kako skoknaa Bitola, a Veles/Stip uste ne... mislam deka verodostojna e mapata na SpeedTest. Taa dava kade se uklucile na 5G.Јас сум на м тарифата имам 5г да знаеш дека 5г е достапно во Скопје, Куманово и Битола моментално
Vcera pola saat nemase 2g, vie barate 5ka.....ako zemes fiksen net (A1 net ili A1 Combo Box) i napravis Combo paket,.predplatata od 1099 ke ti bide 899. Ili ako ti e istecen dogovorot zemi samo sim.
Nema da ima na tie tarifi 5G, navodno ke ima novi tarifi pred leto i site ke bidat 5G. Ova diskriminacija so mrezava e ziva glupost. Treba i na pripejd da ja donesat. Idioti.
Автоматски споено мислење:
kako skoknaa Bitola, a Veles/Stip uste ne... mislam deka verodostojna e mapata na SpeedTest. Taa dava kade se uklucile na 5G.
Haha so ti e batka za 2G li se sekiras koj koristi uste 2GVcera pola saat nemase 2g, vie barate 5ka.....
Malo sutra ke se poceka....
Ne se sekiram,(ne si vo tek so rabotive) a za koristejne site ke koristat, bidejki koga kese iskluci 3g, ostanuva 2i4g, 5g nazad sme mnogu....Haha so ti e batka za 2G li se sekiras koj koristi uste 2G
Zatoa ke si platat za na postpejd, sto ocekuvate vie muzika bez pariNe se sekiram,(ne si vo tek so rabotive) a za koristejne site ke koristat, bidejki koga kese iskluci 3g, ostanuva 2i4g, 5g nazad sme mnogu....
A i nemaat site tel, VoLte a i da imaaat telekom i a1 ne davaat na pripejd pa taka telefonot od lte na povik ke odi na edge.....
Plajkam nova M, so 150gb+100vo sef i za 5g, koe go nema uste da plajkam.??koj pobaral nesto besplatno....Zatoa ke si platat za na postpejd, sto ocekuvate vie muzika bez pari
VoLTEPlajkam nova M, so 150gb+100vo sef i za 5g, koe go nema uste da plajkam.??koj pobaral nesto besplatno....
Imam voLte...VoLTE
Haha ti mi rece koj pobaral nesto besplatno a vo prethodniot post napisa deka na A1 pripejd nema VoLTE zatoa ti pisav VoLTEImam voLte...
Ti vikam deka ne si so tek na situaciiava,vikas ne.......Haha ti mi rece koj pobaral nesto besplatno a vo prethodniot post napisa deka na A1 pripejd nema VoLTE zatoa ti pisav VoLTE
Batka makedonija e ova ne ocekuvaj mnogu mnogu odi piini si kafence i uzivajTi vikam deka ne si so tek na situaciiava,vikas ne.......
Не е дискриминација, Телеком на М претплата не нуди воопшто 5џи ти за при пејд збориш.ako zemes fiksen net (A1 net ili A1 Combo Box) i napravis Combo paket,.predplatata od 1099 ke ti bide 899. Ili ako ti e istecen dogovorot zemi samo sim.
Nema da ima na tie tarifi 5G, navodno ke ima novi tarifi pred leto i site ke bidat 5G. Ova diskriminacija so mrezava e ziva glupost. Treba i na pripejd da ja donesat. Idioti.
Опција за 5џи.Plajkam nova M, so 150gb+100vo sef i za 5g, koe go nema uste da plajkam.??koj pobaral nesto besplatno....
ako zemes fiksen net (A1 net ili A1 Combo Box) i napravis Combo paket,.predplatata od 1099 ke ti bide 899. Ili ako ti e istecen dogovorot zemi samo sim.
kako skoknaa Bitola, a Veles/Stip uste ne... mislam deka verodostojna e mapata na SpeedTest. Taa dava kade se uklucile na 5G.
не те разбирам да зеам сим со која претплатаako zemes fiksen net (A1 net ili A1 Combo Box) i napravis Combo paket,.predplatata od 1099 ke ti bide 899. Ili ako ti e istecen dogovorot zemi samo sim.