Ареа со концертна промоција во Хард рок - 13.11.2008

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Рок групата "Ареа" најавува големо враќање на домашната музичка сцена со албумот "Сe што сакам си ти".
Членовите на бендот решија новиот материјал да го промовираат концертно, во клубот "Хард рок" во четврток на 13 ноември.

Ружица и дечките од групата ќе изведат... /повеќе/

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Фала богу им текна да се вратат. Ми текнува не поминуваше екскурзија или било што од средно без Сите мои слики, песна на генерација ни беше таа:)
Ајде ваљда новиов албум ќе биде добар. Можно е да се отиде, а може и не. Зависи од расположење вечерта. Фино од нивна страна што продолжуваат со музиката.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќе има карти во предпродажба или директно на врата?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Мислам дека влезот ќе биде слободен, ама не ме фаќајте за збор. Ќе ве информирам накнадно.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.512
Поени од реакции
8.129
ООМММММММ..........
Убав настан за денот на ослободувањето на Скопје :)
Најверојатно ќе одам. Чувствувам дека ќе биде сардина парти... Ама мора да се дојде барем пред Хард Рок :)

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Значи во градов или не се дешава апсолутно ништо што би ме интересирало, или се дешаваат (најмалку) две свирки/концерти/нејм-ит у еден ист ден... :nesum: многу ми се иде и веројатно ќе наминам после МКЦ, секако ако промоцијата сеуште трае :/

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Абе Ружица се разубавела или мене така ми се чини?! :)

Хауевр ако соберам друштво после англиски влетувам во Хард Рок. Се надевам дека нема да пеат само нови песни т.е. ќе ги пеат и оние од првиот албум кои според мене се најубави.

Иначе мислам дека вториот албум им беше многу лошо и доколку и овој биде така неенергичен не да имаат шанси да го достигнат она што го направија со првиот албум :)

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
И како си поминавте? Јас не отидов... :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom