Рок групата "Ареа" најавува големо враќање на домашната музичка сцена со албумот "Сe што сакам си ти".
Членовите на бендот решија новиот материјал да го промовираат концертно, во клубот "Хард рок" во четврток на 13 ноември.
Ружица и дечките од групата ќе изведат... /повеќе/
Фала богу им текна да се вратат. Ми текнува не поминуваше екскурзија или било што од средно без Сите мои слики, песна на генерација ни беше таа
Ајде ваљда новиов албум ќе биде добар. Можно е да се отиде, а може и не. Зависи од расположење вечерта. Фино од нивна страна што продолжуваат со музиката.
ООМММММММ..........
Убав настан за денот на ослободувањето на Скопје
Најверојатно ќе одам. Чувствувам дека ќе биде сардина парти... Ама мора да се дојде барем пред Хард Рок
Значи во градов или не се дешава апсолутно ништо што би ме интересирало, или се дешаваат (најмалку) две свирки/концерти/нејм-ит у еден ист ден... :nesum: многу ми се иде и веројатно ќе наминам после МКЦ, секако ако промоцијата сеуште трае :/
Абе Ружица се разубавела или мене така ми се чини?!
Хауевр ако соберам друштво после англиски влетувам во Хард Рок. Се надевам дека нема да пеат само нови песни т.е. ќе ги пеат и оние од првиот албум кои според мене се најубави.
Иначе мислам дека вториот албум им беше многу лошо и доколку и овој биде така неенергичен не да имаат шанси да го достигнат она што го направија со првиот албум
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.