Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Македонец по род и крв но по душа одродник како Иван Михајлов.
'

Уффф, Ванчо со идеите е поблиску до вмровската идеологија. Мислам дека Бранко од аспект на надворешната политика е реалист.

M

MKEUpatriot

Гостин
На македонската вмроовска идеологија не е близок.Да Бранко е реалист дај знаме дај име дај историја и веднаш ке бидеш во НАТО.

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
На македонската вмроовска идеологија не е близок.Да Бранко е реалист дај знаме дај име дај историја и веднаш ке бидеш во НАТО.
Najgolemi predavnici se vmrovcite.
Do 2002 se krstevte na Ljupco,ne mozese nikoj da vi dokaze deka covekot e predavnik.Sega nego go zaboravivte.
Sekogas imate amnezija koga se raboti za vasite.
Ete covekot e so Bugarski pasos,aferim barem covekot ne se srami da si go kaze.
Sega od petni zili go branite Nikola,ete jas ke ti kazam ovaa zemja ne rodila i nema da rodi pogolem izrod od nego.
Pak ti so Branko
I da te prasam imas Bugarski pasos i ti?

M

MKEUpatriot

Гостин
Najgolemi predavnici se vmrovcite.
Do 2002 se krstevte na Ljupco,ne mozese nikoj da vi dokaze deka covekot e predavnik.Sega nego go zaboravivte.
Sekogas imate amnezija koga se raboti za vasite.
Ete covekot e so Bugarski pasos,aferim barem covekot ne se srami da si go kaze.
Sega od petni zili go branite Nikola,ete jas ke ti kazam ovaa zemja ne rodila i nema da rodi pogolem izrod od nego.
Pak ti so Branko
I da te prasam imas Bugarski pasos i ti?
Немм и никогаш нема да имам освен македонски макар да умрам од глад.Не сакам предците да ми се превртуваат во гроб.Љубчо Георгиевски имаше и добри потези црно-бело нема.Ама кога го удрија нездрави идеи гоп отрсанивме бидејки никој не е вечен.Но кога вие ке го отсраните Бранко е тоа е мистерија кога ке соберете сила да му речете НЕ

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
На македонската вмроовска идеологија не е близок.
Blic prashanje,kje mozhe da gi nabroish najgolemite "vmrovski" ideolozi vo segashno dpBne?

Но кога вие ке го отсраните Бранко е тоа е мистерија кога ке соберете сила да му речете НЕ
Za shto da go otstranime,zatoa shto vi gi kine zhivcite den i nokj?Taman rabota,bash ste interesni so vashite soveti kako da se oslobodime od Branko.

M

MKEUpatriot

Гостин
Идеолозите се од 1893 а ние сме нивни следбеници.Не може да има нови идеолози еднаш ги поставиле едни луге темелите и идеите сите понатака ги следиме.Е сега кои се верни на тие идеи тоа е друго.Македонска држава македонско име нација црква и се тоа е ВМРО-ДПМНЕ.

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Немм и никогаш нема да имам освен македонски макар да умрам од глад.Не сакам предците да ми се превртуваат во гроб.Љубчо Георгиевски имаше и добри потези црно-бело нема.Ама кога го удрија нездрави идеи гоп отрсанивме бидејки никој не е вечен.Но кога вие ке го отсраните Бранко е тоа е мистерија кога ке соберете сила да му речете НЕ
Kako da se otarasime koga Branko e car.Za Branko nema ne ,samo ima napred Branko.Nepogresliv i idealen ne e ,toa ke si priznam.Ama za se sto go okrivuvate vie od desnicata imam odgovor,i ne e se taka crno kako sto vie bi sakale da bide.Ednostavno covekot e golem realist ,patriot do koska,i znae politicki dobro da ja vodi zemjata.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Идеолозите се од 1893 а ние сме нивни следбеници.
Ne te prashav chij sledbenici ste te prashav koi se ideoloshkite vmrovci vo segashnata vladejachka garnitura na dpBne.Ili ti zabranile da odgovorish ili pa ne te druzhat na sostanocite pa ne im si biten pa i zatoa i neznaesh.

M

MKEUpatriot

Гостин
Blic prashanje,kje mozhe da gi nabroish najgolemite "vmrovski" ideolozi vo segashno dpBne?

Za shto da go otstranime,zatoa shto vi gi kine zhivcite den i nokj?Taman rabota,bash ste interesni so vashite soveti kako da se oslobodime od Branko.
Како ни ги кине со тоа што ја имаме целата власт? А тој е опозиција со 6%.Е па тоа е трагедијата што не сфакаш зошто треба да го отстраните.И сфатете овие дискусии се за вас наменети некаде да се испразните од фрустрациите дека сте опозиција.Јас сум си задоволен од постигањата на мојата партија

Kako da se otarasime koga Branko e car.Za Branko nema ne ,samo ima napred Branko.Nepogresliv i idealen ne e ,toa ke si priznam.Ama za se sto go okrivuvate vie od desnicata imam odgovor,i ne e se taka crno kako sto vie bi sakale da bide.Ednostavno covekot e golem realist ,patriot do koska,i znae politicki dobro da ja vodi zemjata.
Најголем проблем го гледаш како Бог непогрешив јас и ти сме на две различни нивоа мене ме води идеа а тебе личност.Идеата е вечна личноста е минлива затоа ке бидете пораз3ни како и што сте.

Ne te prashav chij sledbenici ste te prashav koi se ideoloshkite vmrovci vo segashnata vladejachka garnitura na dpBne.Ili ti zabranile da odgovorish ili pa ne te druzhat na sostanocite pa ne im si biten pa i zatoa i neznaesh.
Кочи со навредите.Јас ти дадов одговор идејата е поставена 1893 и ние се водиме и повикуваме на таа идеа има лоши и добри следбеници на идеата.Кој е идеолог на СДСМ? Знам ке речеш Бранко.но не е така.Идеолозите се основачите на социјалдемократијата.Ајде смири не тргнувај одма со агресија

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Ova vmro ideologijata ja crpi od Vanco Mihajlov,sto se nategate.Del i denes se so dusa i misla vo Bugarija.Zarem Zoran Todorov, Leparcov, Ljupco Georgievski i 20000 bugarski pasosi ne ti znacat nesto.

M

MKEUpatriot

Гостин
Ova vmro ideologijata ja crpi od Vanco Mihajlov,sto se nategate.Del i denes se so dusa i misla vo Bugarija.Zarem Zoran Todorov, Leparcov, Ljupco Georgievski i 20000 bugarski pasosi ne ti znacat nesto.
Љубчо Георгиевски Лепавцов не дел од ова ВМРО-ДПМНЕ.А како ја црпиме идеологијата од Ванчо. кога вршиме антиквизација.Сигурен дека Михајлов ке градеше споменици на Александар.И тие 200.000 наводно бугарски пасоши ти ги прегледа дека сите се за ВМРО-ДПМНЕ.Знаеш како овие финти се вон мода тоа со бугараштво веке не пали.Затоа велам немате чуство што е веке исцрпено што не е.Кога вие ке излезете од југо-удбашкиот начин на размисолување.Се што е против СКМ-СДСМ се се бугараши.Исто како што гаевте култ на личност кон Колишевски исто сега према Бранко.И од 1945 1960 етикетиравте исто луге невини и сега така.Дајте реформирајте се однесувајте се европски 21 век њ!!!„!

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42

So vakva opozicija zagarantirano ke gi gledame dpmne na vlast ushte mnooooooogu vreme, iako i oni se daleku od ona shto navistina i treba na Makedonija, za zal.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom