Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
За мене лично,Бранко претставува КЛАСА на политичар од типот на Тони Блер,Меркел,Ширак,Шредер,Путин..........

А зошто? Затоа што на ваков или таков начин,Бранко мнооогу пати ја добил довербата кај овците (народот) со својата харизматичност,став,фаца,директен и фајтерски израз - ова фајтерски е кажано во негов стил :) и други способности што до сега ги нема покажано НИТУ ЕДЕН друг политичар во Македонија.

Tocno taka :aplauz:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Бесни сме зошто ја упропасти Македонија ете затоа
Kako ja upropasti?Toa shto gi oformi site pravni instrumenti i toa shto gi napravi potrebnite reformi vrz koi se potkrepuva sekoja drzhava?Policija,ARM,denar itn.Besni ste shto ne e Ljubcho,da beshe taka dosega na klepki kje ni se obesevte so toj pokazatel ili fakt.

Колку сте плитки па и до сега беше лидер на СДСМ и има 6% популарност е одсега тој ке ја оправи сдс
Neli i pred 5godini imashe rejting od 5% pa dobi so 500.000 glasovi?Ili tebe dushevna hrana ti e da pishuvash od inaet ili po naredba razmisluvash vaka kako shto si shlaknal.

Ne si vo sostojba procenis sto e patriot a sto kvazi patriot bidejki si sdsovec
Mnogu ste bitni tamu vo dpBne pa da procenite koj e patriot a koj ne.Da bevte patrioti kako shto tvrdite odamna kje im pomognevte na Pirinskite Makedonci a ne kako shto dozvolivte Bugar vo Skopje nedovetni da ne naprai isto taka i odamna kje go reshevte sporot so Makedonskiot identitet vo Bukuresht bez pritoa Grujo da bega.Taka e koga ima Bugar postaven na ministerska funkcija minister za nadvoreshni raboti.

M

MKEUpatriot

Гостин
Kako ja upropasti?Toa shto gi oformi site pravni instrumenti i toa shto gi napravi potrebnite reformi vrz koi se potkrepuva sekoja drzhava?Policija,ARM,denar itn.Besni ste shto ne e Ljubcho,da beshe taka dosega na klepki kje ni se obesevte so toj pokazatel ili fakt.

Neli i pred 5godini imashe rejting od 5% pa dobi so 500.000 glasovi?Ili tebe dushevna hrana ti e da pishuvash od inaet ili po naredba razmisluvash vaka kako shto si shlaknal.

Mnogu ste bitni tamu vo dpBne pa da procenite koj e patriot a koj ne.Da bevte patrioti kako shto tvrdite odamna kje im pomognevte na Pirinskite Makedonci a ne kako shto dozvolivte Bugar vo Skopje nedovetni da ne naprai isto taka i odamna kje go reshevte sporot so Makedonskiot identitet vo Bukuresht bez pritoa Grujo da bega.Taka e koga ima Bugar postaven na ministerska funkcija minister za nadvoreshni raboti.
Доста бе веке со тие бугари колкаф фонд на зборови имаш ? 2004 СДСМ го трошеше кредитот од 2002 од таа голема победа.Сите анкети покажуваа дека ке победи и малце полнење кутии и така.И не доби 500.000 гласа.А ти не пишуваш по наредба туку од академската интелектуалност која ја поседувапш.Битни сме бе ве прегазивме ко воз.Па нели бе Грција нема ништо против нашиот спор нели само името е проблем? Пиринските Макеоднци ги закопавте вие и другарот Тито кога Бугарија требаше да плака репарации на Македонија за штетите од втората светска војна а Тито се откажа во име на пријателство.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Доста бе веке со тие бугари
Dobro,eve nema da ti gi vregjam drugarite i brakjata probugari i bugari povekje.

колкаф фонд на зборови имаш?
Koj luksuz chovek na takvi kako tebe da archat fond na zborovi.

2004 СДСМ го трошеше кредитот од 2002 од таа голема победа.
Istoto i Ljubcho go vikashe 1998 deka kreditot na SDSM e potroshen duri mozhebi sveden na nula.

Сите анкети покажуваа дека ке победи и малце полнење кутии и така.И не доби 500.000 гласа
Prvo anketi se nebitni koga e Branko vo prashanje, i vtoro vidi na slikata kolku lazhesh.Ne ti e sram bre?Sega slobodno mozhe da kazham deka te fakjam so spushteni gakji.Aj vidi kolku glasa dobil Branko i vo kolku opshtini pobedil.

Attachments

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Za Branko samo edno golemo bravo.Covekot za Makedonija e FORMULA 1,i ako go nemavme ke moravme da go sozdademe.Covek koj vo sekoj moment ni kazuva kako e da si patriot i kako se sozdava i zadrzuva drzava ,obratno od turbofolk patriotite koj se momentalni vlastodrsci i koj na eftin populizam i nacionalizam drzat vlast.
Sepak donese mnogu odluki koj gi opravduvam i na koj nema ama bas nikakva zabeleska.
Normalno posle tolku godini vlast imase i greski za koj imam pravo da se ljutam.
No koga ke soberam i odzemam sepak Branko ima mnogu poveke pozitivni odluki otkolku negativni.Go pozdravuvam vrakanjeto na Branko

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Branko is Back seems to have multiple personalities using Милојко and Ravnogorac and Ravnogorac..2 and Ravnogorac..4 and Branko is Back sharing the same computer. No soup for you! And you! And you!

:tapp:

Pozelno e da si ovolku agilen koga se vo prasanje i drugite klonovi. Branko is Back ne zasluzuvase baniranje, toj lik mi bese odgovor na partiskata zicka koja ja ima forumov. Mislam deka ova e edinstven partiski forum vo svetot. Tolku li te zdobolea postovite na Branko is Back sto te dovede do toj stepen da se izblamiras. :smir:

M

MKEUpatriot

Гостин
СДСМовциве не се навикнати да си ја покажат реалната сила туку мора фолираат да се прикажуваат лажно.

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
Moре самоубеиц, шефот ти се врати во СДСМ како месија, а не дека е избран. Тој не ни излегол со програма бидејќи нема никаков концепт. Ако продолжи со стариот губитнички тим, ќе продолжите да бидете шибани на избори кои ги губите три пати по ред. Ако прави нов тим, кој жив ќе му се нафати три години да биде во лузерска варијанта без Бане да дава отчет, а? Ајде информирај молим ти се, пошто ептен ме интересира што ново ќе понуди Бане покрај одработување за странски амбасади и создавање тензии со Албанците....
ma pushtigi shto se ubeduvash ne vredi.:tapp:

im se vrati carot goltar a negovite sledbenici se gilipteri.:nesum::jaj::toe:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Што имате толку против неговото вракање во матичната му партија, или имате преголем страв од Б.Ц. па толку ви смета неговото вракање што не знаете на кој начин да го оцрните, симнете ги вашите партиски наочари и погледнете што ви се случува околу вас и внатре во државава, на кој степен е донесен народот и економијата. сега имате апсолутна власт и народот ви даде мандат покажете што можете и умеете како политичка партија занимавајте се со државните работи кој ви ги довери народот, а не како жени пред селска чешма ги оговарате комшивките
ај бркајте работа сега, гитла!!!!!!!!!!!:baeh::baeh:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Najnova vest,Borkica mu pobegna na Gruevski,prichina go fatile so Bocevski so spushteni gakji.Koga vi vikaa deka imame tipichna raspaljotka za premier vie ne veruvavte,epa aj chestito,kakva partija takov lider.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Najnova vest,Borkica mu pobegna na Gruevski,prichina go fatile so Bocevski so spushteni gakji.Koga vi vikaa deka imame tipichna raspaljotka za premier vie ne veruvavte,epa aj chestito,kakva partija takov lider.

Кој бил локомотива, а кој вагонче,во партиската развалјотка.???
Ожежи милево на лево!!!!!!!!!!!!!:hump::hump::vozbud::vozbud:

M

MKEUpatriot

Гостин
Што имате толку против неговото вракање во матичната му партија, или имате преголем страв од Б.Ц. па толку ви смета неговото вракање што не знаете на кој начин да го оцрните, симнете ги вашите партиски наочари и погледнете што ви се случува околу вас и внатре во државава, на кој степен е донесен народот и економијата. сега имате апсолутна власт и народот ви даде мандат покажете што можете и умеете како политичка партија занимавајте се со државните работи кој ви ги довери народот, а не како жени пред селска чешма ги оговарате комшивките
ај бркајте работа сега, гитла!!!!!!!!!!!:baeh::baeh:
Ова последнава реченица се однесува на твојот последен пост!

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Кој бил локомотива, а кој вагонче,во партиската развалјотка.???
Ожежи милево на лево!!!!!!!!!!!!!:hump::hump::vozbud::vozbud:
Eden interesen komentar
20.Hunza од Skopje на 23.02.2009 во 16:43 напиша: Musketarite Ivanov, Gruevski i Bocevski kje ne spasat! Lugje, da ne e volku tragicna rabotava... kje bese smesna.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ако подолжите овака ќе почнам да му верувам на чичко ми за авантурата на Груевски со докторот :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom