- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.107
- Поени од реакции
- 150
Де дер објасни пошироко што имаш да кажеш........Ова последнава реченица се однесува на твојот последен пост!
Де дер објасни пошироко што имаш да кажеш........Ова последнава реченица се однесува на твојот последен пост!
Битно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:СДСМовциве не се навикнати да си ја покажат реалната сила туку мора фолираат да се прикажуваат лажно.
Па ако нешто не ти се допага имаш други форуми бирај демократија...Битно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:
Не се откажувам јас така лесно, док не ми стегнат крајна забрана (само незнам за што ) не си идам.Па ако нешто не ти се допага имаш други форуми бирај демократија...
ако не барем имате и вие комуњарите форум кај што главни се Стрелчо кој после изборите немаше смелост да се појави и Рубинчо из СрбијеБитно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:
Незнам, Branko is Back беше подмолно баниран и уништен, морав да ставам ник на некој Македонец за да можам да зборам во име на другите Македонци кој гледаат поинаку на работите. Равногорац е брат ми и он е малце порадикален но и е доста помлад па со време ке се смири :smir:ако не барем имате и вие комуњарите форум кај што главни се Стрелчо кој после изборите немаше смелост да се појави и Рубинчо из Србије
Поинаку од предавнички аспектНезнам, Branko is Back беше подмолно баниран и уништен, морав да ставам ник на некој Македонец за да можам да зборам во име на другите Македонци кој гледаат поинаку на работите. Равногорац е брат ми и он е малце порадикален но и е доста помлад па со време ке се смири :smir:
Кој е предавник, кај виде ти предавство ??Поинаку од предавнички аспект
во БЦ јас гледам предавник, ти му се поклонувашКој е предавник, кај виде ти предавство ??
И тој е Македонец, ако си ти Македонец до коска ќе го сакаш и него.во БЦ јас гледам предавник, ти му се поклонуваш
затоа што се сметам за Македонец до коска во него гледам предавник и го мразам од дното на душатаИ тој е Македонец, ако си ти Македонец до коска ќе го сакаш и него.
Ок, твое право бате. Можеби ќе излезе дека си во право но можеби и за оние што мислиш дека се добрите момци многу лесно може да станат предавници, не за друго многу малце зависи од нас.затоа што се сметам за Македонец до коска во него гледам предавник и го мразам од дното на душата
може да станат, ама не се одбрани на тие позиции за да бидат предавници како што е БЦ, одбрани се за да не бидат како негоОк, твое право бате. Можеби ќе излезе дека си во право но можеби и за оние што мислиш дека се добрите момци многу лесно може да станат предавници, не за друго многу малце зависи од нас.
Тебе што толку те заболе за Македонциве, што си се засекирал толку?И тој е Македонец, ако си ти Македонец до коска ќе го сакаш и него.