Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
СДСМовциве не се навикнати да си ја покажат реалната сила туку мора фолираат да се прикажуваат лажно.
Битно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Па ако нешто не ти се допага имаш други форуми бирај демократија...
Не се откажувам јас така лесно, док не ми стегнат крајна забрана (само незнам за што ) не си идам.

M

MKEUpatriot

Гостин
Како си сакаш само без многу ликови ептен па ти сакаш опозицијата да ја прикажеш силна

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Битно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:
ако не барем имате и вие комуњарите форум кај што главни се Стрелчо кој после изборите немаше смелост да се појави и Рубинчо из Србије :pos:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
ако не барем имате и вие комуњарите форум кај што главни се Стрелчо кој после изборите немаше смелост да се појави и Рубинчо из Србије :pos:
Незнам, Branko is Back беше подмолно баниран и уништен, морав да ставам ник на некој Македонец за да можам да зборам во име на другите Македонци кој гледаат поинаку на работите. Равногорац е брат ми и он е малце порадикален но и е доста помлад па со време ке се смири :smir:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Незнам, Branko is Back беше подмолно баниран и уништен, морав да ставам ник на некој Македонец за да можам да зборам во име на другите Македонци кој гледаат поинаку на работите. Равногорац е брат ми и он е малце порадикален но и е доста помлад па со време ке се смири :smir:
Поинаку од предавнички аспект

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
затоа што се сметам за Македонец до коска во него гледам предавник и го мразам од дното на душата
Ок, твое право бате. Можеби ќе излезе дека си во право но можеби и за оние што мислиш дека се добрите момци многу лесно може да станат предавници, не за друго многу малце зависи од нас.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ок, твое право бате. Можеби ќе излезе дека си во право но можеби и за оние што мислиш дека се добрите момци многу лесно може да станат предавници, не за друго многу малце зависи од нас.
може да станат, ама не се одбрани на тие позиции за да бидат предавници како што е БЦ, одбрани се за да не бидат како него

Kajgana Shop

На врв Bottom