Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

M

MKEUpatriot

Гостин
Ова прогнозава иста ко оние во погорниот пост? Да рејтингот си го купи на пазар и се потпира.Него го дава една категорија наречена народ која во ваши очи е ништо.
Rejtingot e minliva rabota kako sto ke bide i premierot minliv.:jaj:

Ова прогнозава иста ко оние во погорниот пост? Да рејтингот си го купи на пазар и се потпира.Него го дава една категорија наречена народ која во ваши очи е ништо.[/quote]

A narod za vas e vmro clen so partiska kniska koj moze za ovie 4godini da se vraboti kade saka.[/quote]
За нас народ е оној кој до сега ве казнува на избори а за вас што е народ оние кои го пречекаа Бранко пред Ц.О

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Dobre dojde za Branko Crvenkovski.Se nadevam so negovoto doaganje ke se zastane na kraj so ovaa lazna kic politika ,koja ja vodi denesniot pastir na R.Makedonija.Se nadevam deka na mister rejting ,na samozaljubeniot mu se odbrojani denovite.I deka ova ludilo histerija ke zavrsi so negoviot poraz.

M

MKEUpatriot

Гостин
Dobre dojde za Branko Crvenkovski.Se nadevam so negovoto doaganje ke se zastane na kraj so ovaa lazna kic politika ,koja ja vodi denesniot pastir na R.Makedonija.Se nadevam deka na mister rejting ,na samozaljubeniot mu se odbrojani denovite.I deka ova ludilo histerija ke zavrsi so negoviot poraz.
До сега Бранко беше во Малезија.Колку сте плитки па и до сега беше лидер на СДСМ и има 6% популарност е одсега тој ке ја оправи сдс

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
До сега Бранко беше во Малезија.Колку сте плитки па и до сега беше лидер на СДСМ и има 6% популарност е одсега тој ке ја оправи сдс
Ne znam sto ste besni na Branko.Covekot ke dojde i ke go izbrka gubreto nareceno Grujo.Zarem ima nesto loso vo toa.Si odi eden amater od politikata ,na negovo mesto doaga profesionalec.Rejting moze na Grujo da mu bide sega i 100 : 1 vo odnos na Branko.Ednostavno rezultatot ke bide Branko idniot premier.Za tie sto ne im se dopaga tuka ne im mozam nisto.Ako ne bese tolku biten Branko nemase tolku besni da bidete.Branko Branko Branko:helou:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ne znam sto ste besni na Branko.Covekot ke dojde i ke go izbrka gubreto nareceno Grujo.Zarem ima nesto loso vo toa.Si odi eden amater od politikata ,na negovo mesto doaga profesionalec.Rejting moze na Grujo da mu bide sega i 100 : 1 vo odnos na Branko.Ednostavno rezultatot ke bide Branko idniot premier.Za tie sto ne im se dopaga tuka ne im mozam nisto.Ako ne bese tolku biten Branko nemase tolku besni da bidete.Branko Branko Branko:helou:
Бесни сме зошто ја упропасти Македонија ете затоа:toe: ѓубрето сранко неможе да го избрка Грујо:pipi: дека сранко е професионалец се согласувам му нема рамен во крадење и правење пустош на една држава сранко за да биде премиер ќе почека уште некоја год. а и тогаш тешко да биде:smir: Сранко не им се допаѓа на никој од нормалните луѓе тоа е факт .Никола Никола Никола:vozbud:

M

MKEUpatriot

Гостин
Бесни кој е бре бесен си тепаме нвреме на политичкава дроља исто ко у маало ко имаш некоја амортизирсана фукса па кога немаш муабет си ја анализираш неа.Отрезни се малку излези од тој брнков свет подобро за тебе

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Бесни сме зошто ја упропасти Македонија ете затоа:toe: ѓубрето сранко неможе да го избрка Грујо:pipi: дека сранко е професионалец се согласувам му нема рамен во крадење и правење пустош на една држава сранко за да биде премиер ќе почека уште некоја год. а и тогаш тешко да биде:smir: Сранко не им се допаѓа на никој од нормалните луѓе тоа е факт .Никола Никола Никола:vozbud:
Izlezi od partiskiot stab i vidi deka svetot e ubav.Normalno ako si cinovnice na drzavna sluzba te opravduvam.Da kazes deka nekoj e najgolem kradec a da ne gi spomnes Vojo, Lambe ,,Ljupco soferi ,Dalavera .Mijalkovi i Grujo,Kamcev ,Todorovic , mora da si nerealen do daska .Vo momentot go imas najgolemoto kradenje podrzano so spotovi i rejtinzi.A normalni luge ako smetas vmrovcinja togas i ne mozam da te ubedam vo sprotivnoto.:tapp:

Бесни кој е бре бесен си тепаме нвреме на политичкава дроља исто ко у маало ко имаш некоја амортизирсана фукса па кога немаш муабет си ја анализираш неа.Отрезни се малку излези од тој брнков свет подобро за тебе
Nema da vlezam vo svetot na iluzijata samo deka taka rekol pastirot.
Zivejte si go zivotot so Nikolce i sonuvajte si.Mene mi e dosta od luzeri koj mislat deka ke go spasat svetot a se odnesuvaat kako maalski orospii .Svetot e mal za gluposta koja vi ja prikazuva premierot.

M

MKEUpatriot

Гостин
Izlezi od partiskiot stab i vidi deka svetot e ubav.Normalno ako si cinovnice na drzavna sluzba te opravduvam.Da kazes deka nekoj e najgolem kradec a da ne gi spomnes Vojo, Lambe ,,Ljupco soferi ,Dalavera .Mijalkovi i Grujo,Kamcev ,Todorovic , mora da si nerealen do daska .Vo momentot go imas najgolemoto kradenje podrzano so spotovi i rejtinzi.A normalni luge ako smetas vmrovcinja togas i ne mozam da te ubedam vo sprotivnoto.:tapp:

Nema da vlezam vo svetot na iluzijata samo deka taka rekol pastirot.
Zivejte si go zivotot so Nikolce i sonuvajte si.Mene mi e dosta od luzeri koj mislat deka ke go spasat svetot a se odnesuvaat kako maalski orospii .Svetot e mal za gluposta koja vi ja prikazuva premierot.
Demagogija.Vlada so najgolema podrska vo istorijata na pluralizmot orospii luzeri.Ako.Ako imate dokazi za kriminal na Grujo Todorovic Mijalkovi so cekate ajde vo javno obvinitelstvo?A realnost spored tebe ako mu ja predades dusata na Branko toa e realnost mnogu si egocentricen.Fakticka sostojba SDSM pet porazen i so 11 % rejting VMRO pet pati pobednik i sekade na vlast.Koj e sega vo zabluda nenormalen?

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Demagogija.Vlada so najgolema podrska vo istorijata na pluralizmot orospii luzeri.Ako.Ako imate dokazi za kriminal na Grujo Todorovic Mijalkovi so cekate ajde vo javno obvinitelstvo?A realnost spored tebe ako mu ja predades dusata na Branko toa e realnost mnogu si egocentricen.Fakticka sostojba SDSM pet porazen i so 11 % rejting VMRO pet pati pobednik i sekade na vlast.Koj e sega vo zabluda nenormalen?
Koe be javno obvinitelstvo bre vmrovcinja.Se zapustivte so partizacija.Prasaj koj e glaven so cigarite vo Makedonija.Prasaj za hotelite vo Ceska.Prasaj kako kumot na Mijalkov e zatvoren poradi losa delba.Prasaj kako pozadi Ramstor placot koj ke gradi.Prasaj zad sekoj spomenik kolku procenti odat vo vasite partiski banki.Prasaj koj ukrade 35 milioni evra vo Svedmilk a odgovoren nema uapsen.Prasaj kolku pari ispravte preku spotovite za osvestuvanje.Koj ke ve goni koga na site mesta se postavivte .Prasaj si ja antikorupcionerkata i Manevski koj kutat kako picki .I ti ke mi kazuvas deka nemate kriminal.:tapp:

M

MKEUpatriot

Гостин
Ке го прашам јас Уставен суд најарно ке биде.Или невинашчето Заев да го прашам ам тој е од СДСМ милион посто е невин или за Бачило да прашам или за невладините на Стевче или тенковите на Бучко.Или за провизијата од ЕВН што ја земавте па сега се браните едни со други.Или за проектот Фабрика да прашам.Се однесуваш како жртва а колку иснтитуции држите почнувајки од медиуми Народна банка ДБК Уставен суд Апелација Генералштаб Сојуз на синдикати.Ама народт е глуп што гласа за ВМРО ВМРО ја има цела власт само кутрите тразнзиционерчиња незаштитени не сфатени не разбрани немаат кому да се обратат не е малку инфантилно?

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Ке го прашам јас Уставен суд најарно ке биде.Или невинашчето Заев да го прашам ам тој е од СДСМ милион посто е невин или за Бачило да прашам или за невладините на Стевче или тенковите на Бучко.Или за провизијата од ЕВН што ја земавте па сега се браните едни со други.Или за проектот Фабрика да прашам.Се однесуваш како жртва а колку иснтитуции држите почнувајки од медиуми Народна банка ДБК Уставен суд Апелација Генералштаб Сојуз на синдикати.Ама народт е глуп што гласа за ВМРО ВМРО ја има цела власт само кутрите тразнзиционерчиња незаштитени не сфатени не разбрани немаат кому да се обратат не е малку инфантилно?
Zaev ti e mila majka za ona sto pravat tvoite kvazi patrioti vo momentot.KRADAT DO KOSKA.Do vcera bea goli bosi i nerazbrani od okolinata ,sega se multimilioneri.

Za se sto ke napravi tvojot pastir ustavniot sud vi e kriv.Ti rekov neznaenje na grst amateri ,koj znaat samo da lepat plakati i da demonstrirat.Ne gi biva ednostavno.Ama znaat dobro da lazat .Da ne mi kazuvas pak prikaskata so narodot.Se slozivme deka narodot ke odluci.Jas ti velam deka idniot premier na prvite naredni izbori e Branko Crvenkovski .Ne deka go obozuva narod tuku deka narodot ke oceni deka Gruevski e nepismen da vodi drzava.

M

MKEUpatriot

Гостин
Ne si vo sostojba procenis sto e patriot a sto kvazi patriot bidejki si sdsovec partija koja funcionira vrz baza na kult na licnost.Obvinuvas a nemas dokazi a za Zaev ne dozvolivte ni da ima sudenje.Toa e golema razlika.I probaj repliciraj na cel post ne na edno delce.I obidi se malku analiziraj sega vo kakva pozicija ti e partijata i zosto toa e taka ne za vcera ne za utre
\

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Ne si vo sostojba procenis sto e patriot a sto kvazi patriot bidejki si sdsovec partija koja funcionira vrz baza na kult na licnost.Obvinuvas a nemas dokazi a za Zaev ne dozvolivte ni da ima sudenje.Toa e golema razlika.I probaj repliciraj na cel post ne na edno delce.I obidi se malku analiziraj sega vo kakva pozicija ti e partijata i zosto toa e taka ne za vcera ne za utre
\
Partijata mi e vo super pozicija.Kult na licnost mislam deka vo momentot gradite vie.Od eden nesposoben covek sakate da sozdadete covek svetec.
Programa i da nemate ,imate petoletka po kumunisticki terk.A normalno vasava petoletka ne nosi u majcinata.I steta e sto posle sekoe zaminuvanje od vlast na SDSM ,doaga nekoj od vmro koj samo znae da unistuva.I posle zaminuvanjeto na Gruevski ke bide isto.Samo steta sto narodot kako sto ti kazuvas gresi veke dvapati.Samo da ne bide katostrofalno.I poveke bi sakal koga zboris za patriotizam da pogledas malce po vestite kako Premierot so VMRO pocnuvaat da pravat dogovor za kompromis so Grcija.E togas ke zborime za predavnici i patrioti.Za vecerva dosta.Kako i da e postojat dve vistini.Koja ke pobedi ke vidime samo Makedonija neka bide vecna.Pozdrav :helou:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32

Vidi sega :) Mislam.. ti veruvas deka ako se krade vo politika deka samo Branko i SDSM kradat? :) Pa kradat be srcko site. Sekoj tender e so provizija, sekoja rabota se pravi so podistureni pari uz pat. Ne velam deka site politicari se isti i kradlivi i lazlivi, ama ne se delat na kradci i posteni po partija, nego po karakter. Vo sekoja politicka partija ima lopovi.

Inace, mene na primer me nervira edna druga rabota. Nikola Gruevski go pali narodot, so crkvi, tradicija, semejstvo, ljubov i pocit kon bliskite.... kaj mu bea site tie principi koga se razvede od prvata zena i se prezeni za druga? Koja tradicionalnost i konzervativizam gi ima vo razvodot?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Прво ќе го кажам моето мислење па после ќе го анализирам вашето:

Бранко е ИСКУСЕН политичар и САМО политичар.Значи главна професија,окупација,амбиција и таканатаму му е ИСККЛУЧИВО политиката.Во 18 години самостојност на Македонија,Бранко е ЕДИНСТВЕНИОТ непобеден и непокорен политичар со номинална владетелска функција.Дали ќе го наречете економски гробар,дали ќе го наречете злото на Македонија,дали ќе го наречете БРАНКО БИТАНГА,тоа е ваше право и никој тоа нема ни да го спори,ни да го побива ни да го докажува спротивното.Значи во овие 18 години секој си створил сопствена слика и профил за Бранко.

За мене лично,Бранко претставува КЛАСА на политичар од типот на Тони Блер,Меркел,Ширак,Шредер,Путин..........

А зошто? Затоа што на ваков или таков начин,Бранко мнооогу пати ја добил довербата кај овците (народот) со својата харизматичност,став,фаца,директен и фајтерски израз - ова фајтерски е кажано во негов стил :) и други способности што до сега ги нема покажано НИТУ ЕДЕН друг политичар во Македонија.

Значи,сето што го напишав погоре е евидентно и докажано,не измислувам приказни за мали деца туку ги согледувам фактите од изминатите 18 години.

До Вас,тие што сметате дека Бранко е педер,гнасен,свиња,копиле,гробар,копук,арамија...........
ВИЕ сте на власт моментално.Што не го уапсите и го теретите за криминални дела,превари,тешки проневери и страдања на Македонскиот народ. Зошто? Ајде сторете го тоа,сега ја имате максималната власт во оваа држава,повеќе од ова - здравје.Влада - ваша,парламент - ваш,претседател на држава - ваш,судство - ваше,органи на прогон - ваши.Е уште баба ми покојна да ја станете од гроб и таа да биде на ваша страна - Бог да и душа прости.

Заклучок: Кога веќе го сметате за таков каков што го кажувате,превземете нешто и докажете.Доста е само зборување на празно без ниеден факт,аргумент и доказ за неговата политичко/криминална кариера.

Совет: Ако планирате повеќе да не го гледате како лице инволвирано во политика и ако сметате дека можите да му ставите печат и крај еднаш за секогаш,сторете го тоа СЕГА и тоа што е можно побрзо,значи ОДМА!!! Апсете го,тепајте го,линчувајте го.......

Не се заебавам,сватете ме како сакате,ама по фацата му се познава дека е навистина жеден за реванш и докажување пред се на своите владеачки,предводнички,интелектуални и политички способности.

Памтете ми го муабетов да не речите дека не сум Ви кажал.

Се што напишав е мое лично мислење и представа за моменталната психофизичка состојба на Бранко.

Кај нас велат: Прво си ја ебал мамата,па се родил!!!

П.С. провокација за да го напишам постов ми беше секојдневното читање на постови од типот на: Бранко ваков,Бранко онаков....аман веќе,зарем не гледате дека чоекот мува не го лази и си ги тера неговите понатамошни амбиции во својата политичка кариера.Зарем не гледате дека се враќа на голема врата жеден за нова битка и нова победа.

НАПИШАВ ЕВИДЕНТНИ ФАКТИ,НИШТО ПОВЕЌЕ ОД ТОА!!!

:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom