Анкета: Локални избори 2025 (кандидати, активности и кампањи)

За кого ќе гласате на локални избори 2025?

• СДСМ

• ВМРО - ДПМНЕ

• ЛЕВИЦА

• ДУИ

• КОАЛИЦИЈА ВРЕДИ

• ЗНАМ

• Независен кандидат (ќе пишам за кого)

• Друга партија (ќе пишам за која)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.945
Поени од реакции
42.666
Абе батали сега анкета, спрема анкета Камала со лендслајд требаше да победи па еве до кај сме сега. Ти зборам дека вмро ништо не прави исто како таче зајче грујче бране и сите пред него.
Ем не пратиш ништо од политика у државава и памет уште делиш.

Steff58

Човекојадец
Член од
22 мај 2024
Мислења
149
Поени од реакции
116
Ем не пратиш ништо од политика у државава и памет уште делиш.
ХАХАХАХАХХАХА јас не сум прател. Абе оди таму. За тебе гледам дека следиш, ама изгледа главен извор ти е алфа. Толку ко си го сакаш мице ај кажи што се направи и како ќе го искоментираш тоа ,,Ако треба ќе го вратам мандатот, срамното име нема да го кажам". Си ви се моча по глава вие си лижете и му верувате. Вака напати страв и срам ме фаќа какви се луѓе имаат право на глас...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.532
Поени од реакции
11.496
По анкета да се водиш и уште силно да веруваш во веродостојноста на истата е стварно храброст

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.945
Поени од реакции
42.666
ХАХАХАХАХХАХА јас не сум прател. Абе оди таму. За тебе гледам дека следиш, ама изгледа главен извор ти е алфа. Толку ко си го сакаш мице ај кажи што се направи и како ќе го искоментираш тоа ,,Ако треба ќе го вратам мандатот, срамното име нема да го кажам". Си ви се моча по глава вие си лижете и му верувате. Вака напати страв и срам ме фаќа какви се луѓе имаат право на глас...
Брат, тешка будалетина си. Ми го губиш времето само.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.745
Поени од реакции
4.507
Во Маврово се гласа по логика кој има централна власт тој добива локална. Не постои политичка лојалност туку максимално се гледа на личен интерес па има ситуација каде хардкор СДС личност станува харкор Вемеро па пак СДС па пак Вемеро.

На следни избори со сигурност победува Вемеро.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
260
Поени од реакции
456
ВМРО-ДПМНЕ/ЗНАМ ќе ги земат 90% од македонските општини, а ВЛЕН ќе ги земат бар 60% од општините со доминантно албанско население. Дел од криминалните структури што одработуваа на терен за ДУИ моментално се разбиени, а во блиска иднина ќе паднат и пар високи функционери на ДУИ. Кичево и Струга повторно ќе добијат Албанец градоначалник. За Чашка ќе биде неизвесна борба.

Левица +/- некој советник и тоа. Патем, кому му треба бољшевичка комуњарска партија во 21 век.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.562
Поени од реакции
87.818
Уште непочнала годината, а веќе гледаме накај изборите во Октомври... :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom