- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.423
- Поени од реакции
- 5.842
Зашто нема на анкетава гласање неважечко ливче?
Затоа што анкетата е за гласање, не за негласање.Зашто нема на анкетава гласање неважечко ливче?
Не те разбирам пак гласаш ти, само ливчето се брои во неважечкиЗатоа што анкетата е за гласање, не за негласање.
Тогаш, пиши дека ќе го направиш неважечко.Не те разбирам пак гласаш ти, само ливчето се брои во неважечки
Pa moze ne planira da pravi vila nekade ili veke ima i ne i trebaat drzavnite pari, pa ke gi investira u besplaten jspАх бре Дани, Дани. Бесплатен јавен превоз за СИТЕ а? Па добар виц е ова, изгледа од џеб планира да го финансира ЈСП.
Зошто се концентрираш на најневажниот дел. Важниот дел од сево ова е дека ДИК и таа агенцијата за набљудување на медиуми активно вршат кршење на законот за платена политичка програма кој ДПНЕ и СДС си го донесоа пред недела-две. Значи закон кој они самите си го донесоа веќе го кршат.Прегледај го приврзокот 308461
Овој вика дека Заев и Мицковски се договориле, Мицко вика: гласовите за Димче се гласови за Заев, а Заев вика: Димче и Мицковски имаат договор. А да се договоревте вие кој со кого се договорил, па да ни кажете?
Мк има буџет од 5.000.000.000 евра или 3000 годишно од човек или за 4 години 12000 евра или окулу 40000 евра од семејство. Јас одам на слоган гласајте за мене и добивате 40000 евра секое семејство гарант ќе тепамАма чекајте малце другари, ова бесплатен ЈСП било после 2та година од мандатот
А до тогаш, ќе го приватизираат или што ти не, пошто е супер тежок загубар.
Кај и да е и тоа ќе го вети некој до крајов на кампањава... како што тргналеМк има буџет од 5.000.000.000 евра или 3000 годишно од човек или за 4 години 12000 евра или окулу 40000 евра од семејство. Јас одам на слоган гласајте за мене и добивате 40000 евра секое семејство гарант ќе тепам
Јас се кандирам на следните избори за премиер. Слоган 40.000 кеш за секое семејство! Укинувам сите министерства освен МВР и УЈП. За шеф на УЈП го ставам Богатин Кешковски-Лихварот за Министер во МВР Крчко Косковски-Гестапо јас премиер со официјална провизија од 1 милион евра и без надлежности и решени сите проблеми.Кај и да е и тоа ќе го вети некој до крајов на кампањава... како што тргнале
Автоматски споено мислење:
Тортевски: Освен бесплатен превоз да ветам ли и 100 денари за секој што ќе се вози?
Тортевски: Освен бесплатен превоз да ветам ли и 100 денари за секој што ќе се вози?
Покрај тоа што јавниот превоз би бил бесплатен, да ветам ли и дека секој што ќе се вози ќе добие и по 100 денари?, напиша на Фејсбук кандидатот за градоначалник за Скопје од „Твоја партија“, адвокатот Александар Тортевски.Овој негов коментар на социјалните мрежи следува откако кандидатката Данелfokus.mk