Анелија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.267
И форумот е место за дискусија и лични коментари. Ако има луѓе што сакаат да го коментираат овој тип на музика зошто да не го направат тоа, без разлика дали личниот став им е негативен или позитивен во однос на музиката. Но не значи дека ако имаш негативен став треба да поттикнуваш другите да се асимилираат кон твојата теза.
Плагијатори без страм, компјутерско-подобрени, воедно и изострени, гласови како и фотошопирани постери и напумпани усни со салото од нивната липосуција. Сега, кажи ми? Кој дел опфаќа поимот музика, и не зборам од аспект на уметност, туку како и тесно поврзано со lifestyle. Кога не станува по-fake oд ова?

Член од
26 јануари 2010
Мислења
149
Поени од реакции
7
Сигурно супер имаат изгледано и еврите кај пластичните хирурзи... за пеење веќе... а блгари не сакам така да предлог на темава за под сливине (вканта) или може и на чда:toe: не можам да ги смислам
Anelia nema plasticni operacii i ako ne sam i fenka.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Плагијатори без сTрам, компјутерско-подобрени, воедно и изострени, гласови како и фотошопирани постери и напумпани усни со салото од нивната липосуција. Сега, кажи ми? Кој дел опфаќа поимот музика, и не зборам од аспект на уметност, туку како и тесно поврзано со lifestyle. Кога не станува по-fake oд ова?
не знам. МОжеби ќе успее технологијата да направи уште нешто фејк :smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.267
Фејк мозоци. За конечно да ми се допадне и мене вакво нешто.
Да бидеме на иста фрекфенција. :smir:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
па и немора да ти се допадне. твојата фрекфенција е доволно добра. мислам барем

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ајде сега моја е темава ама ќе умрам ако не пишам можеби и малки оф топик ќе биде ама ај.

На некого можи да му се допадне, на некого можеби не лично право. Ама овде има луѓе кои што елементарно не ја знаат дефиницијата на зборот музика па овде од свои пристрасни тесногради погледи и предрасуди суди и пресудува што е музика а што не.

И на крај краева радиоприемник кој фаќа само една радиостаница односно една фрекфенција е многу ограничено нешто, за разлика од радиоприемник кој фаќа повеќе фрекфенции. Па имаме конфузна ситуација да своето ограничување го представи како нешто високо и културно представување на самиот себеси.....

Инаку Анелија е супер и тоа го мислам сериозно, најдобра бугарска пејачка според мене во овај момент, изглед, глас, природно нешто....

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.267
Инаку Анелија е супер и тоа го мислам сериозно, најдобра бугарска пејачка според мене во овај момент, изглед, глас, природно нешто....
Фина метафора со радиоприемникот. :pos:

Него, со hard-on не си баш компетентен да збориш за ограниченост, објективност и квалитет.
Незнам колку е битен изгледот за добра музика ама нека ти е. Во секоја реченица искористена за нејзино дефинирање изглед стави пред глас.

Поздрав,
Captain Obvious.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ајде сега моја е темава ама ќе умрам ако не пишам можеби и малки оф топик ќе биде ама ај.

На некого можи да му се допадне, на некого можеби не лично право. Ама овде има луѓе кои што елементарно не ја знаат дефиницијата на зборот музика па овде од свои пристрасни тесногради погледи и предрасуди суди и пресудува што е музика а што не.

И на крај краева радиоприемник кој фаќа само една радиостаница односно една фрекфенција е многу ограничено нешто, за разлика од радиоприемник кој фаќа повеќе фрекфенции. Па имаме конфузна ситуација да своето ограничување го представи како нешто високо и културно представување на самиот себеси.....

Премногу непознати зборови за еден пост.

Баш оние кои се противат на таквата музика, значи дека слушнале и нешто друго освен тоа, инаку би немало логика.
Ако слушнале и други видови на музика, сигурно немаат пристрасно тесногради предрасудувачки погледи.
Ако е така, имаат и елементарно познавање на дефиницијата за музика.
И најконфузен во целава тема си ти, што не сфаќаш дека субјектот е подложен на критики исто толку колку што е и на пофалби.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Женскава е доста јака пи*ка...За пеење не ми се допаѓа баш како пее, ама за во кревет мислам дека ќе биде експерт.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не ми е јасно зошто секаде во музика мора да има некои големи мислители од типот на Аристотел, Софокле и компанија. Абе ако не ти се свиѓа стај и игнор на таа тема и не се замарај. Или ај ќе билдаме мислења овака???

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Која Анелија типката ми е мн антипатична. Пред неа ги ставам Андреа, Камелија, Преслава и Алисија :icon_lol:

Андреа

Kajgana Shop

На врв Bottom