Анален секс, анален оргазам, Analingus

^amfibija^

vodozemec
Член од
31 јануари 2012
Мислења
38
Поени од реакции
14
Maskite sto sakaat analen seks, imaat homoseksualni tendecii.
во која смисла мислиш? да примаат или пенетрираат во анал? јас сум имала секс со машко што сакало да добие барем 2 прсти во анал додека се сексаме. неописиво е какво бурно задоволство имаше плус. а гарантирам дека не е педер. само знаеше дека има личност од доверба со која сака да проба разни табу ствари

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Добар е и анал некогаш за промена, ама вагиналниот си е класика и незаменлив. А и не ми е јасно зошто некои машки толку напињаат за ова. :tapp:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Добар е и анал некогаш за промена, ама вагиналниот си е класика и незаменлив. А и не ми е јасно зошто некои машки толку напињаат за ова. :tapp:
Не некои туку сите и затоа што е по тесно + можиш да свршиш внатре без да се препотуваш до наредна менструација...:sick:

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Не, не сум бил у затвор.

A онака не сакам баш да пробувам, мислам дека може да нанесам повреди ... if you know what i mean :свиркам:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не, не сум бил у затвор.

A онака не сакам баш да пробувам, мислам дека може да нанесам повреди ... if you know what i mean :свиркам:

Еве уште еден шо не знае како треба.
А се плаши да признај :):):):):)

Треба да се знае како се праи анал, не е тоа за деца и аматери, значи прво со врво на куро ќе ти собери сосот од вагината, па ќе го размачка на анусот како жолчка на кифлички и ќе слизне внатре - нема ни да сетиш во која дупка е.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
До машките кои се хомофобични, онака едно прашање, кога ве срби газот не ви е убаво? Ај признајде дека се чешкате и повеќе од потребно во такви ситуации :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе мене ко ме чеша г'zо ми е много неќеиф и неугодно, и одам и го мијам бидејќи тоа значи дека некое лањенце се залепило на некое чмарно влакненце и прае беља на гаќата.

L

Luki Junior

Гостин
А бе мене ко ме чеша г'zо ми е много неќеиф и неугодно, и одам и го мијам бидејќи тоа значи дека некое лањенце се залепило на некое чмарно влакненце и прае беља на гаќата.
Береш динглберис а?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Од фрото оделење не ме чешнал, од тогаш поарно го биршам :)

Член од
10 септември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
23
Analen seks

imam citano i mi imaat kazuvano deka so analen seks mozelo demek matkata da ti se prevrti,da dobies hormonalno poremetuvanje.....so mislite vie za ovoa?
Исто колку шо може од мастурбација да ти се исуши кичмата и да станеш кратковид!

Чекај сеа да си избришам наочариве...
You guys have just made my day :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
Вечната тема за аналингус..
Ко за почетници може лубриканти, за веќе така убаво навлезени доволена е и вагиналната влажност (зависи колку се влажни де), основно правило зборам од женски аспект да се опуштиш и да сакаш, е кога ќе бидне нема да можете да се доизнауживате, кога ќе се внесете во играта најчесто девојките го добиваат грото задоволство, остајте тоа фразата је онадев у гз.. ех какви оргазми се достигнуваат.. тоа не се опишува може само да се види:)

Член од
29 декември 2012
Мислења
88
Поени од реакции
25
Така е Луси тоа треба да се види кај женскиот свет од моја гледна точка просто не ми се веруваше дека некоја може да доживее такви силни оргазми;)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Вечната тема за аналингус..
Ко за почетници може лубриканти, за веќе така убаво навлезени доволена е и вагиналната влажност (зависи колку се влажни де), основно правило зборам од женски аспект да се опуштиш и да сакаш, е кога ќе бидне нема да можете да се доизнауживате, кога ќе се внесете во играта најчесто девојките го добиваат грото задоволство, остајте тоа фразата је онадев у гз.. ех какви оргазми се достигнуваат.. тоа не се опишува може само да се види:)
Блазе си му....

Kajgana Shop

На врв Bottom