- Член од
- 1 јуни 2012
- Мислења
- 277
- Поени од реакции
- 31
Toa што излегло може пак да си влезе у другата дупка и ете ти беља = бебе![]()
Е тогаш проблем
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Toa што излегло може пак да си влезе у другата дупка и ете ти беља = бебе![]()
И јас да ги охрабрам момците... Со масажа да простатата (која се прави преку анусот) се постигнува неверојатно задоволство.Tamora звучиш ко оние бабине од комунизмот со тоа се си има своја намена
со цел да ги охрабрам девојките, имам некаде пишано више за ова, може да беше и во оваа тема дека кај гзето има поише нервни завршетоци и задоволството било х10 повеќе за разлика од вагиналниот- вака нешто идеше статијата околу ова.
и многу од жениве рекле болно им било на почеток али штом отрпнат послем се у облаци
така да доста со скептизам, дај начукај се и излажи се, пробај!![]()
И јас да ги охрабрам момците... Со масажа да простатата (која се прави преку анусот) се постигнува неверојатно задоволство.
ПосликовитоИ јас да ги охрабрам момците... Со масажа да простатата (која се прави преку анусот) се постигнува неверојатно задоволство.
И во комбинација со оваПосликовито![]()
види овака, женски сте ке го примате и ке ќутитеИ јас да ги охрабрам момците... Со масажа да простатата (која се прави преку анусот) се постигнува неверојатно задоволство.
Се навреди бе? Нема ништо геј ако женцко ти пенетрира.види овака, женски сте ке го примате и ке ќутите
со вакви совети пробај у некоја геј тема...
чао!
Првиот пат не се важи!Така е, само ако машко ти пенетрира тогаш тоа е ептен геј![]()
Поради самите нервни завршетоци а и секако поради тоа што местото е потесно се дуплира и задоволството, чуството е поинтензивно .Но , но исто при пенетрација во аналот доаѓа до кинење на нервните завшетоци кои и тоа како можат подоцна да го нарушат здравјето на цел тој нервен систем . Не е така едноставно ........Tamora звучиш ко оние бабине од комунизмот со тоа се си има своја намена
со цел да ги охрабрам девојките, имам некаде пишано више за ова, може да беше и во оваа тема дека кај гзето има поише нервни завршетоци и задоволството било х10 повеќе за разлика од вагиналниот- вака нешто идеше статијата околу ова.
и многу од жениве рекле болно им било на почеток али штом отрпнат послем се у облаци
така да доста со скептизам, дај начукај се и излажи се, пробај!![]()
Колку што сватив од твоево излагање, сите што имаат анален секс, серат без да се контролираат оти нервните завршетоци им се мртви? Ма дај те молам, немој вакви глупости да пишуваш. Aко за тебе не е сфатливо и чудно да имаш анален, го разбирам тоа. Ама дека нервните завршетоци се "кинат"... Таму имаш прстен кој се нарекува сфинктер( може спелувањето на зборот не ми е точно) и тој се шири и собира. Исто и на желудникот го имаш тој прстен, на самиот влез. А за да се скинат нервите тешко. Може само хемероиди да добиеш ако не се подмачкувашПоради самите нервни завршетоци а и секако поради тоа што местото е потесно се дуплира и задоволството, чуството е поинтензивно .Но , но исто при пенетрација во аналот доаѓа до кинење на нервните завшетоци кои и тоа како можат подоцна да го нарушат здравјето на цел тој нервен систем . Не е така едноставно ........