Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
Си пробала и не ти се допаднало?Не би размислувал така ќефледиски ти да лежиш на стомак![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Си пробала и не ти се допаднало?Не би размислувал така ќефледиски ти да лежиш на стомак![]()
Погоре ти пишаа, не секогаш се има избор. Зборуваме за педери.Се експериментира и без анален сексно секој со имагинацијата
Не ми е приридно ни едното ни другото .Погоре ти пишаа, не секогаш се има избор. Зборуваме за педери.
Освен тоа, сѐ додека никој не е присилен во сексот, не си давам за право да сугерирам и критикувам.
Не , нема ни да пробам не е тешко да се сфати дека е болно и гнасно , се коси со мојата замисла за сексСи пробала и не ти се допаднало?![]()
Ти си знаеш, твое правоНе , нема ни да пробам не е тешко да се сфати дека е болно и гнасно , се коси со мојата замисла за секс![]()
Не е убаво човек да биде пун со предрасуди, го ограничуваат.Не , нема ни да пробам не е тешко да се сфати дека е болно и гнасно , се коси со мојата замисла за секс![]()
Се сложвам за предрасудите , но секој дел од човечкото тело си има своја намена гениталиите една а задникот сосем друга ......Не е убаво човек да биде пун со предрасуди, го ограничуваат.
Прво пробај па после критикувај.
болдов, баш пред некој ден го коментирав, но нормално за црнкињи (собиранка со кајганџии). бело е бело за мене.дури и ме искараа што реков дека сум “расист“ на таа основа, дека тоа било ексклузивитет во сексуалната определба, а не расист.
Се сложвам за предрасудите , но секој дел од човечкото тело си има своја намена гениталиите една а задникот сосем друга ......
Исто неќам и секс со црнци ме советуваш да пробам да да ги отфрлам предрасудите ?
А за сите опенмајндет сакајте се на различни начини шо да ви речам само нејмојте послем во форумите здравје да барате лек против хемороиди![]()
Слабо ти работи спејсот?
Леандра, прости за оф топик![]()
Не би сакал да звучам дека те испрашувам за твоите сексуални навики кои се строго твоја приватна работа,но делов ми боде очи.Дали ова значи дека и орален секс не практикуваш?Јас сум сигурен дека лошо се изрази..
но секој дел од човечкото тело си има своја намена гениталиите една а задникот сосем друга ......
Зависи како лежи госпожатаДобро ми интересира што аку ја оставис Спермата во задникот натра?
Несум пробал ама сум читал дека опасноста е да не се исцеди кај вагината.
Некој со искуство да ми објасни?![]()
Во која и позиција да е госпоџата нека проба да прдне и се ќе излезе надворДобро ми интересира што аку ја оставис Спермата во задникот натра?
Несум пробал ама сум читал дека опасноста е да не се исцеди кај вагината.
Некој со искуство да ми објасни?![]()
Законот за гравитација сеуште важиДа да ама тоа беше проблемот дали многу треба за да излези![]()
Toa што излегло може пак да си влезе у другата дупка и ете ти беља = бебеЗаконот за гравитација сеуште важи
Се што влегло и ќе излезе![]()