Анален секс, анален оргазам, Analingus

A

AnFem

Гостин
Се експериментира и без анален секс ;) но секој со имагинацијата
Погоре ти пишаа, не секогаш се има избор. Зборуваме за педери.
Освен тоа, сѐ додека никој не е присилен во сексот, не си давам за право да сугерирам и критикувам.

T

Tamora

Гостин
Погоре ти пишаа, не секогаш се има избор. Зборуваме за педери.
Освен тоа, сѐ додека никој не е присилен во сексот, не си давам за право да сугерирам и критикувам.
Не ми е приридно ни едното ни другото .:) Вистина е секој има право на избор само шо на темата се изјаснија многу стрејт луѓе зато и се зедов право да прокоментирам :)
--- надополнето: 8 јули 2013 во 23:20 ---
Си пробала и не ти се допаднало? :)
Не , нема ни да пробам не е тешко да се сфати дека е болно и гнасно , се коси со мојата замисла за секс :unsure:

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Не , нема ни да пробам не е тешко да се сфати дека е болно и гнасно , се коси со мојата замисла за секс :unsure:
Не е убаво човек да биде пун со предрасуди, го ограничуваат.
Прво пробај па после критикувај.

T

Tamora

Гостин
.
Не е убаво човек да биде пун со предрасуди, го ограничуваат.
Прво пробај па после критикувај.
Се сложвам за предрасудите , но секој дел од човечкото тело си има своја намена гениталиите една а задникот сосем друга ......
Исто неќам и секс со црнци ме советуваш да пробам да да ги отфрлам предрасудите ?
А за сите опенмајндет сакајте се на различни начини шо да ви речам само нејмојте послем во форумите здравје да барате лек против хемороиди :sneaky:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
.
Се сложвам за предрасудите , но секој дел од човечкото тело си има своја намена гениталиите една а задникот сосем друга ......
Исто неќам и секс со црнци ме советуваш да пробам да да ги отфрлам предрасудите ?
А за сите опенмајндет сакајте се на различни начини шо да ви речам само нејмојте послем во форумите здравје да барате лек против хемороиди :sneaky:
болдов, баш пред некој ден го коментирав, но нормално за црнкињи (собиранка со кајганџии). бело е бело за мене.дури и ме искараа што реков дека сум “расист“ на таа основа, дека тоа било ексклузивитет во сексуалната определба, а не расист (y)
и да не бидам оф, анал ЈОК. ма и свети клизма да има, ...... но секој со своите преференци. кој како милује

M

Muranyi

Гостин
.
но секој дел од човечкото тело си има своја намена гениталиите една а задникот сосем друга ......
Не би сакал да звучам дека те испрашувам за твоите сексуални навики кои се строго твоја приватна работа,но делов ми боде очи.Дали ова значи дека и орален секс не практикуваш?Јас сум сигурен дека лошо се изрази.

Инаку во контекст на темава,не е лош аналниот да се практикува заради дополнителна стимулација,возбуда и истражување на нови полиња од областа на сексот,но вагиналниот лично ми е поубав.Посебно ми се допаѓа кај аналниот што не мораш да си го прекинуваш задоволството и да го "вадиш на време":D

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Добро ми интересира што аку ја оставис Спермата во задникот натра?
Несум пробал ама сум читал дека опасноста е да не се исцеди кај вагината.

Некој со искуство да ми објасни? :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346

Зависи како лежи госпожата :) Ако е на грб, како ќе и се исцеди накај таквата?
Не треба многу памет...само малце логично размислување

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583

Во која и позиција да е госпоџата нека проба да прдне и се ќе излезе надвор :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Да да ама тоа беше проблемот дали многу треба за да излези :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да да ама тоа беше проблемот дали многу треба за да излези :)
Законот за гравитација сеуште важи :)
Се што влегло и ќе излезе :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom