Албум со сликички "A1"...нова бизнис идеја!

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Вака сега...после долго размислување дали да ја откријам мојата идеја,бидејќи се плашев некој да не ми ја украде...сепак собрав храброст и ќе ја објавам,и ќе оставам простор за предлози за подобрување!
Ех,да не си го пишал ова ќе немаа луѓето што да коментираат....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас те подржувам бе! Другиве хејтери се само. Ти љубоморат зашто на нив не им текнала ваква идеја!

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Вака сега...после долго размислување дали да ја откријам мојата идеја,бидејќи се плашев некој да не ми ја украде...сепак собрав храброст и ќе ја објавам,и ќе оставам простор за предлози за подобрување!

Значи бизнис идејата се состои во:

Продажба на албум со сликички наречен-"А1"

Значи албумот ќе изобилува со голем број на сликички кои воедно ќе се продаваат по 15 ден по пакетче(во кое ќе има 3 сликички)

Понатаму...однапред замислив дека како најтешка за паѓање да биде сликичката со Велија!!!

Исто така под секоја од сликичките ќе стои краток опис за работата на оние од сликата(на пример "пакувач на смоки" и сл.)

Сега јавно ве замолувам ако има некој што работи со фотошоп да ми предложи идеја овде на форумот како би било најдобро да изгледа албумот!

п.с Главната награда е пакет смоки,и сликичката од Велија да ја имате за смена!

п.п.с Се надевам дека А1 нема да ми дојдат на врата за ова,сепак ова е чек-дис-аут подфорум:vozbud:
Може да биде сликички со сите што ги уапсија од А1,исто така може да направиме албум со сликички од сите споменици што се изградени,може со сите политичари лопови.А за да ќариме нешто и од шип. може да направиме сликички со нивните "борци за права",т.е УЧК.Идејата е феноменална.:)

Г

Господ

Гостин
На втора и трета страна стај да може колекционерот да си држи статистика за кога ќе има избори исто ко на оние за фудбал.
После нив стави ги ко спарки собрание,влада,сојуз на синдикати,итн...знаеш ко стадиони шо има.
После место репрезентации ќе ги постаиш партиски и офкорс секој новинар у својата партија.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.104
E7995B114F22CA48869C72A2F14E1957.jpg

Ја имам дупликат, кој сака да се смениме? Уште Борјан ми фали и земам награда.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ее добра идеја
и така од кога немам собирано албум :zlo:

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3

Кој сака да се менува? :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Знаев дека ќе има креативни луѓе на форумов...затоа и дадов предлог за да си направиме мозочна гимнастика,и да си искулиркаме во позитивен правец!

Абе некој да се најдеше шо барата малку од малку со фотошоп за да и даде шмек на идејата...

п.с До сите хејтери на албуми со сликички: ја сменив идејата...парите од заработката,ќе ги дадеме во хуманитарни цели!(или ќе им помогнеме на А1 да ја преживеат зимата)

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Ќе средиме бе братче со фотошоп, што се секираш? :)
Не се замарај со хејтерите, нивниот мотив за хејтање се гледа со голи очи. Од авион. :wink:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.735
Поени од реакции
13.499
Оф деца не ви е лесно... Наместо да купите дигимон или покемон албум4е, вие измислувате топла вода.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
и јас имам нешто:
и

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Имам 2-3 дупли кој сака да играме мотана?

Kajgana Shop

На врв Bottom