Албум на денот

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Ова не само за денот, за сезонава.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Still - Nine inch nails

Леле стварно не слушам NIN 24/7, туку албумов просто плаче да се слуша на вакво дождливо време. Додуше не е ни класичен албум, туку е пуштен заедно со All that could have been и вклучува сменети верзии на веќе издадени песни и неколку нови инструменталки. Ја има и Something I can never have, уствари прва е, како и The Fragile и The Becoming (искрено оваа верзија ми еподобра од оригиналната). Појма неам дали насловот на албумот има некаква врска со истоимениот на Joy Division, ништо чудно и да има, со оглед на тоа дека Трент е нивен фан, а може и чисто да е така именуван зашто се работи за посмирени песни.
Најпогодено време за слушање е кога врне, таман и на крај на The day the world went away и на почеток на And all that could have been може да се слушне како паѓа дожд. Значи не се работи за fist fuck песни :) , туку за посмирени песни за опуштање во кои доминира пијано и акустична гитара.
Симнете го сега, пуштете го на вакво време, нема да зажалите :)

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Цел ден го слушам. За мене еден од најдобрите од Running Wild.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Алетернативен звук со фолк елементи, со топлина и одличен вокал, со преовладување на акустика и чудна хармонија, спорост, мрзеливост.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Kajgana Shop

На врв Bottom