SuBZerO
Бигус Дикус
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 3.862
- Поени од реакции
- 4.811
Предводени се од политичарите Хисни Шакири, Сефедин Хајруни, Бардуљ Махмути, лидерот на здружението на поранешните борци на ОНА, Изаир Самиу Баци, политичките затвореници Албанци, Шпатим Положани, Невзат Халили
Tuff izjavata koj ja dal....pa uste i komentirate nebare toa pametnite ludze pa sea ke mu ja mislime ....
jas ja gledam ovaa izjava kako obicna glupost...nemozes na covek e sto e tolku prost da mu se lutis ili sfatis ozbilno ....nemoze ednostavno.... za mene ovoa e isto kako covekon od makedonskiot klip so si kupil LEONKA...da kaze deka ke pravel makedonska oblast na tibet pokraj kineskite negoduvanja....a toa pa so studentite....koj bre studenti....tie sami so napravija fakulet....bez nikakvi zapazeni proceduri....toa za mene se casovi so "Subject" preminot od Kameno Doba u normalno civilizirano opstestvo....da kazes deka studiras e golema stvar ne e tuku taka...pa taka da od ovie so dale izjava koi sto ziveeat
gore po planinskite sela (kaj sto MTV 1 programa nema signal) ne treba ni izjavata da mu ja prenesat ama pusti novinari se ke napisat samo da profitiraat posebno pa onoj uslakot od A1 toj treba pocesno da proglasmie za Eden od Najgadnite licnosti vo MK....
Bajdawej ako neznaete koj e toj so leonkata so go sporeduvav eve vi link