T
Tetro
Гостин
gi skokas mojte postove?Дајте некој андерграунд, не само поп музика.
Сигурно имате нешто интерсно.
gi skokas mojte postove?Дајте некој андерграунд, не само поп музика.
Сигурно имате нешто интерсно.
Дали некој од вас слуша албанска музика?
Ми се допаѓаат некои староградски албански песни, но Албанскиот рап е дефинитивно најголемото срање што сум го слушнал (барем комерцијалата, андерграунд немам слушано). Unikatil, Noizy и компанија се срање.
znaci ja ne sum slusnal do sea nekoj komercialen shit da bide dobar, se razbira deka sranje se, oti komercial e, ako sakas nesto dobro za uvo kazi da ti pratak po profil dobra stvar, a za rap, kosovskiot rap e eden od najdobrite vo evropa, mislam deka vo edno spisanie (spansko mislam deka bese) kosovskiot bese vtor vo evropa, zad francuskiot, ostaj gi noizy i unikati, toa ne ti e repМи се допаѓаат некои староградски албански песни, но Албанскиот рап е дефинитивно најголемото срање што сум го слушнал (барем комерцијалата, андерграунд немам слушано). Unikatil, Noizy и компанија се срање.
znaci ja ne sum slusnal do sea nekoj komercialen shit da bide dobar, se razbira deka sranje se, oti komercial e, ako sakas nesto dobro za uvo kazi da ti pratam po profil dobra stvar, a za rap, kosovskiot rap e eden od najdobrite vo evropa, mislam deka vo edno spisanie (spansko mislam deka bese) kosovskiot bese vtor vo evropa, zad francuskiot,i definitivno najdobar vo balkanot, ostaj gi noizy i unikati, toa ne ti e repМи се допаѓаат некои староградски албански песни, но Албанскиот рап е дефинитивно најголемото срање што сум го слушнал (барем комерцијалата, андерграунд немам слушано). Unikatil, Noizy и компанија се срање.
Лично го познавам гитаристот, одлични се!