Албанска музика

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Еднаш баравме најдобра изведба и ми пратија ова, дефинититивно win 2:24.. :D
И оваа еднаш кога бев во Чајџилница ја слушнав, не ми беше јасна во целост, а интересни ми се вака Ориентални ритмови. После видов има и Српска преработена верзија:
P.S. Да се напоменам пак интересен ми беше инструменталот заради малце Ориенталните влијаниа, ќе пробам некој ден да му пратам на другар да тргне тоа пеењето од втората и да направи нешто интересно инструменталче со техно. :D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Tingulli 3nt -ft-Elvana Gjata - Te Dy
Јас оваа само ја знам. Ја слушнав кај една другарка од средно на мобилен и ми ја прати зашто ми се свиѓаше :D

Него, има уште една, што ја имам слушнато мноооогу одамна (пример 10 години, ама не сум сигурна) и не ми текнува на ништо, нити кој пее, нити името на песната. Знам дека спотот е во Аеродром, тие терените што се за кошарка, кај кеј. Мислам дека тогаш само што ги направија, тогаш се снимаше спотот. Машка група беше, млади, не знам за број. Можеби 4 :confused:. Играа кошарка нешто во спотот. Имаше и девојки. Нешто пееја за бакнежи и љубов :D И мислам дека беше нешто во хип хоп стил. Принц го правеше спотот, ако воопшто е битно. Не сум сигурна дали беа од Косово или Албанија. Можно е Косово. Знае некој за што зборам? :D

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Избришани се неколку мислења поради несоодветна содржина, во иднина секое мислење кое е врз база на политика ќе биде избришано а членот ќе заработи поенчиња. Продолжете со дискусијата во врска со музика.

Член од
1 март 2014
Мислења
283
Поени од реакции
73
[DOUBLEPOST=1401560128][/DOUBLEPOST]
Tingulli 3nt -ft-Elvana Gjata - Te Dy
Јас оваа само ја знам. Ја слушнав кај една другарка од средно на мобилен и ми ја прати зашто ми се свиѓаше :D

Него, има уште една, што ја имам слушнато мноооогу одамна (пример 10 години, ама не сум сигурна) и не ми текнува на ништо, нити кој пее, нити името на песната. Знам дека спотот е во Аеродром, тие терените што се за кошарка, кај кеј. Мислам дека тогаш само што ги направија, тогаш се снимаше спотот. Машка група беше, млади, не знам за број. Можеби 4 :confused:. Играа кошарка нешто во спотот. Имаше и девојки. Нешто пееја за бакнежи и љубов :D И мислам дека беше нешто во хип хоп стил. Принц го правеше спотот, ако воопшто е битно. Не сум сигурна дали беа од Косово или Албанија. Можно е Косово. Знае некој за што зборам? :D
Gi pobarav spotovite na NRG Band ama nikako da najdam takov spot.... ke se potrudam da ja najdam iako pojma nemam koj moze da bide :)[DOUBLEPOST=1401560335][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1401560128][/DOUBLEPOST]
Gi pobarav spotovite na NRG Band ama nikako da najdam takov spot.... ke se potrudam da ja najdam iako pojma nemam koj moze da bide :)
Ova ne e snimena vo Sk no e priblizno na tvojot opis.

Последно уредено:
A

Ali Pasha

Гостин
Двете девојки не се трпат меѓу себе (а беа другарки на времето), и секоја за својата песма вика дека е хит на летото.
Вие за која гласате?
„Малата“ Туна (така ја викаа на почеток :)):

или Дафи:

Kajgana Shop

На врв Bottom